| madutzaa19 a întrebat:

Stie cineva idei de jocuri pentru o nunta crestina? as avea mare nevoie...va rog.Astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu cateva, dar e posibil sa le stii; si eu caut sa aflu noutati. Enumar mai jos ce stiu si-mi poti spune ce te intereseaza si pot reveni cu detalii:
1. un mar cu scobitori in el; la fiecare scobitoare scoasa mirii trebuie sa-si zica reciproc un alint sau o apreciere;
2. cel cu furculita si cutitul - joc cu perechi - se verifica cat de bine se cunosc unul pe altul;
3.se imparte cate un pix si o coala alba la fiecare masa, pe coala trebuie sa fie scrise cateva cuvinte, cei de la masa trebuie sa faca un vers, o poezie ceva pentru miri cu acele cuvinte, dupa care un reprezentant de la fiecare masa va citi creatia lor;
4.se fac 3 echipe, fiecare echipa formata dintr-o fata si 2-3 baieti si trebuie sa aiba 2 role de hartie igienica; sarcina este de-a imbraca fata intr-o rochie de mireasa din hartie - cu putina imaginatie iese ceva dragut; juriul este format din miri; cei care pierd li se da de facut genoflexiuni (doar baietilor);
5. mai gasesti idei aici: http://www.tanarcrestin.ro/forum/viewtopic.php?id=709&p=2

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Adica? Tradu!

| BoOgGhHyY a răspuns:

Da scrie jocuri nunta lui wiliam si kitlem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarbe? Fii mai explicita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.ai putea sa aranjezi restaurantele, sa pregatesti mireasa, ginerele domnisoara de onoare decoratiunile sa alegi nuzica

| AndreutssaaTha a răspuns:

Nunta crestina ciudat! jocuri nu exista pa!

| Dumitrache_Lidia_1992 a răspuns (pentru AndreutssaaTha):

Nu știu pe ce lume trăiești dar jocuri se fac la nunti de pocăiți!

| madutzaa19 explică:

Idei de jocuri, de exemplu cum e jocul ala cand trebuie sa ghicesti mana miresei, si asa mai departe