Scumpyca... daca vrei sa rezolvi problema, fa 4 chiftele si umple-le cu putsina soda caustica sau otrava de shobolani de la magazin.
De supravegherea animalelor fara stapan se ocupa ASPA http://www.aspa.ro/ dar eu zic sa-ti iei gandul fiindca au doar 3 hingheri pe tot Bucurestiul. Eu am trimis o sesizare in ianuarie pentru cainii de pe langa blocul meu, m-au anuntat prin februarie ca au luat la cunostiinta de sesizarea mea si acum suntem in iunie si nu a venit nici dracu sa rezolve problema.
Cainii astia de la mine nu sunt agresivi, sunt doar enervanti ca latra noaptea, altfel ii otraveam eu de mult.
Da-le in fiecare zi ceva de mancare si vei vedea ca nu mai sunt agresivi Veti deveni prieteni sigur
„parmalat", nu e nevoie să arâți cât ești de tâmpit, păstrează-ți răspunsurile pentru mintea ta de retardat.
Eu tocmai acum am sunat la hingheri nr este 0800800772 si eu sau tot in acelasi sector cu tine
Noi am fi dorit un centru de ecarisaj in mun. Bălți.Rog,dacă binevoiți, să ne ajutați pentru a promova proiectul de ecarisaj in Mun. Bălți.
Numerele de telefon de hingheri pe Bucuresti si pe sectorul 6 sunt:
0213129555
0213188098