Eu lucrez in SQL, dar nu am inteles exact care e problema. Introduci datele cu o macheta (interfata grafica) sau manual, din linia de comanda? Si despre ce ID este vorba? Revino cu detalii (de preferat in mesaj privat, ca intrebarile aici sunt atat de multe incat exista riscul sa nu o observ pe a ta) si cred ca o rezolvam. Succes!
Problema e ca nu stiu cum sa dau mesaj privat...
Problema sta asa: De la scoala avem conturi pe iacademy. Pe site-ul asta cream aplicatii in limbaj sql. Acum fac un proiect pentru diploma de programator(Sunt la profilul mate-info intensiv pe a 12-a). Asa ca am creat tabelele. Si aplicatia o creez dupa ce fac toate tabelele. Avem si un model. Dar cand vine vorba sa introduc date, si datele le introduc dupa ce rulez aplicatia deci in aplicatie nu in tabele(pentru ca e treaba cu liste de valori- butoanele alea pe care apesi si se deschid pop-up-uri), in mod normal ar trebui sa completeze cheia primara automat-e de tip numeric si nu o vad cand introduc date- asta nu face. Nu imi introduce id-ul ala asa l-am numit eu, la nici una dintre tabele.Precizez ca prima data nu mi-a mers, asa ca am sters aplicatia si am creat-o din nou si imi da aceeasi eroare.
Multumesc pentru intelegere!
ID-ul nu se completeaza automat niciodata. Foloseste o secventa si pune manual acea valoare in ID printr-un insert.
Daca vrei sa aprofundezi bazele de date poti folosi si http://www.in-oracle.com/Oracle-DBA/Oracle-dba.php E un site gratis si foarte ok in limba engleza.
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: