| BeatriceKnowles a întrebat:

Stie cineva unde pot gasi, desenul animat "Printesa Sisi"? dublat in lb romana? si,. mica sirena tot in romana...[va rog frumos] au fost desenele copilariei mele...sad va rog ajutati-ma! dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| Cineva! a răspuns:

Http://desenele-copilariei.net/

Eu aici ma mai uit la 'desenele copilariei mele'.
Sunt foarte multe si foarte frumoaseeeInsa din pacate nu sunt cele pe care le doresti tu.
Daca gasesc site`uri cu ce iti doresti tu te voi contacta pe provat:*! Pa-Pa.

10 răspunsuri:
| Baiaaanca a răspuns:

Vaii, si eu as vrea sa le vad. Mica sirena nu stiu, doar film. Cum spuneam, as vrea si eu sa le vad!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna draga bel1nda! eu am cateva filme de desene animate titrate in lb romana: Aladdin, Alice in Tara Minunilor, Frumoasa si Bestia, Cindirella, Doamna si Vagabondul, Alba ca Zapada si cei sapte pitici. Daca le vrei, iti dau adresa mea de mail (simaria56@yahoo.com) sa mai corespondam in sensul asta, sau pe facebook. O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu nici eu belinda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sisi desene animate si sunt mai multe pagini. pup. Andreea 13 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe desenela copilariei in romana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.clickplay.ro/desene-animate si aici mai gasesti desene animate de prin anii 90 sper sa iti placa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Belinda mie imi place tare mult de tine.Eu sunt o fetita mica de noua ani.As vrea sa iti spun ca desenul animat ''Printese Sisi''si ''Mica Sirena'' se potgasi pe internet.Si ai putea sa scrii:desene animate cu ''Mica sirena'' si ''Printesa Sisi'' traduse in limba romana.TE IUBESC FOARTE MULT. Cu mare drag cea mai mare fana din lume bianca.''Pa-pa.''

| TigerCosmin a răspuns:

Serialul inca se traduce, episoadele apar aici https://www.youtube.com/channel/UCJ0jtWMLLhKZZL-sfcOGfOw

| lera123 a răspuns:

Eu am gasit! Intra pe siteul peteava.ro