| FlyingDreamer a întrebat:

Stie cineva unde pot gasi o lista cu toti intructorii de gyrocopter cu licenta activa?
Doresc sa gasesc un instructor cu tarife mai reduse sau cat mai aproape de judetul Bacau.
Mi s-au cerut 6000 euro pentru scoala care cuprinde teorie plus 40 ore de zbor, incerc sa gasesc seva mai ieftin ca totusi nu e elicopter.

Răspuns Câştigător
| vmorghulis a răspuns:

Pentru a găsi o listă cu toți instructorii de gyrocopter cu licență activă, puteți contacta Autoritatea Aeronautică Civilă din România (AACR). Aceasta este instituția care reglementează și controlează activitatea aviatică din România și are o bază de date cu toți piloții și instructorii cu licență activă.

De asemenea, puteți încerca să găsiți instructori de gyrocopter prin intermediul organizațiilor de zbor, cum ar fi Federația Română de Zbor cu Avioane Ușoare și Sportive (FRZAU). Aceste organizații pot avea listă cu instructorii de gyrocopter cu licență activă și poate oferi și informații cu privire la tarifele acestora.

În ceea ce privește găsirea unui instructor cu tarife mai reduse sau aproape de județul Bacău, ar fi bine să căutați pe site-urile organizațiilor de zbor sau să contactați direct operatorii care oferă servicii de zbor cu gyrocoptere în zona dumneavoastră. În general, tarifele pentru instruirea cu gyrocoptere variază în funcție de operatorul sau instructorul ales, dar acestea sunt în general mai mici decât tarifele pentru instruirea cu elicoptere.

2 răspunsuri:
| AnutuAndone a răspuns:

Sănătate!
Ai reușit să găsești ceva mai ieftin?
Sunt și eu interesat de curs.
Mulțumesc!

| FlyingDreamer explică (pentru AnutuAndone):

Scuze pentru raspunsul intarziat, deci sunt putini instructori de gyrocopter la noi in tara si cum sunt din Bacau multi sunt departe de mine deci nu am sunat, cel mai apropiat e la Targul secuiesc si la momentu respectiv nu mai retin cat cerea exact da per total tot cursu ers undeva la 6000 euro,iar in bacau o licenta de pilot privat tot cam pe la acelasi pret este dar cum combustibilii nu au pret fix poate varia pretul final,dar cum eu am fost in persoana la unele aerodromuri sa vorbesc,pot spune ca instructori pentru avioane sunt pe alese,dar de gyro putini,sunt prin Bucuresti, Arad, si mai era unu pe undeva, dar pentru mine cel de la Tg Secuiesc e cel mai apropiat si nu am mai luat legatura cu el pentru ca au intervenit alte probleme, si inca un aspect, avioane se gasesc repede ca si instructori dar gyrocoptere de vanzare second hand cam greu deci doar daca ei nou ceea ce va costa peste 15 mii euro si se duc pana peste 100 mii euro. Sanatate si spec ca raspunsu nu a venit prea tarziu.Eu voi incepe iar cautarile cand vine caldura