Da ar fi cineva care are asa ceva,ar fi, cu siguranta, FBI, CIA, SRI, NASA .etc.Si ma indoiesc ca vei face rost de el. :d
Exista totusi un astfel de program pentru Romtelecom. Poti afla numarul, daca ai numele si adresa, poti afla adresa si numele, daca ai numarul.Incearca la cei ce instaleaza programe.
Gresit @andreea03... imi pare rau dar nu meritai deloc fundita.
Daca imi dai numarul tau de Vodafone sau de Romtelecom iti spun si cum arati si cat a costat casa sau apartamentul in care locuiesti. Nu mai vorbim de varsta, locul nasterii numarul de telefon al prietenilor tai si cat de des vorbesti cu ei, etc.
Cine nu ma crede rog mesaj privat, asa ca @Cryssy daca ai nevoie de ceva de genul acesta contacteaza-ma si negociem.
Ai cum sa ma ajuti si pe mine sa gasesc pe cineva ca si adresa daca am doar nr de tel? Multumesc!
I se spune corylus
Dacă se poate sa gasesc după nr de telefon persoană cum se numește va multumesc
Exista asa ceva daca ai tel cu wifi eu am avut pe htc-ul meu dar l-am sters din cauza ca mereu imi aparea harta cand vroiam sa sun pe cineva si acum am nevoie de el i nu stiu cum sa-l iau inapoi
Anonim iti las id meu.vreau sa aflu urgent un nr de vodaf cine il are.te cinstesc bine.apple_arif@yahoo.com
barsan_ionut13@yahoo.com am nevoie de serviciile unui baiat destept pentru a gasi pe cineva