| Cryssy a întrebat:

Stie cineva vreun program de gasit persoane dupa numarul de telefon?

Răspuns Câştigător
| Andreeagen a răspuns:

Da ar fi cineva care are asa ceva,ar fi, cu siguranta, FBI, CIA, SRI, NASA .etc.Si ma indoiesc ca vei face rost de el. :d

23 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Exista totusi un astfel de program pentru Romtelecom. Poti afla numarul, daca ai numele si adresa, poti afla adresa si numele, daca ai numarul.Incearca la cei ce instaleaza programe.

| Cryssy explică:

Imi cer scuze ca am postat intrebarea de doua ori. Din greseala. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing) nu exista un asemenea program insa te pot ajuta eu daca doresti... (pentru numere de fix sau vodafone)winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresit @andreea03... imi pare rau dar nu meritai deloc fundita.
Daca imi dai numarul tau de Vodafone sau de Romtelecom iti spun si cum arati si cat a costat casa sau apartamentul in care locuiesti. Nu mai vorbim de varsta, locul nasterii numarul de telefon al prietenilor tai si cat de des vorbesti cu ei, etc.
Cine nu ma crede rog mesaj privat, asa ca @Cryssy daca ai nevoie de ceva de genul acesta contacteaza-ma si negociem.winking

| Marianapitic a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai cum sa ma ajuti si pe mine sa gasesc pe cineva ca si adresa daca am doar nr de tel? Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu il caut si nu-l gasesc sad nu mai stiu cum se numeste stiu ca exista ca l-am avut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vodafone sau fix?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea sa caut pe cineva care are numar de vodafone? ma poti ajuta anonim1?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dle/Dna anonim, am o vorba cu tine daca intr-adevar ce spui acolo e adevarat! Da-mi un mesaj la oni_oana@yahoo.com si iti zic ce si cum! Astept!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu sa aflu cine este abont la nr. de tel. 0723541745

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonim iti las id meu. vreau sa aflu urgent un nr de vodaf cine il are. te cinstesc bine. apple_arif@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma am eu un program care scot ce vreau de pe net daca sti cum se numeste til scot pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HEAVEN se numeste programul cum faci rost de el u te descurci e cel mai tare si andreea papusa CIA FBI sunt varza

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Ioan_Razoare_1970 a răspuns:

Dacă se poate sa gasesc după nr de telefon persoană cum se numește va multumesc

| vasyy a răspuns:

Exista asa ceva daca ai tel cu wifi eu am avut pe htc-ul meu dar l-am sters din cauza ca mereu imi aparea harta cand vroiam sa sun pe cineva si acum am nevoie de el i nu stiu cum sa-l iau inapoi

| G30 a răspuns:

Anonim iti las id meu.vreau sa aflu urgent un nr de vodaf cine il are.te cinstesc bine.apple_arif@yahoo.com

| Tonita_Ionut_1989 a răspuns:

Asta e inceputul numarului 0720 vreau tot nr

| Lucas_Bike_1998 a răspuns:

Va rog frumos, ma puteti ajuta cu numarul 0747258361

| yanosyanos a răspuns:

barsan_ionut13@yahoo.com am nevoie de serviciile unui baiat destept pentru a gasi pe cineva