| catalin542000 a întrebat:

Stiri cumva dacă a mai fost sunat cineva de pe numărul asta?
+40728089701
Întreb pentru ca am fost sunat și a răspuns cineva cu o voce subțire (de sex feminin) ssu poate era robot (nu stiu), nu suna ca si robot și mi-a spus asa, (doua cuvinte pe care nu le-am înțeles, dupa) "am mult de predat va rog sa îmi adăugați numărul pe whatsapp", atat și a închis, culmea este ca am sunat din nou, "numărul nu mai este in serviciu", deci nu mai exista, clar e spam, am adăugat numărul pe whatsupp de curiozitate pentru a putea vedea dacă exista vreo poza de profil și nu este absolut nimic, totul gol, după va dați seama ca am dat block numărului si dupa l-am șters.
În fine, neinteresant oricum și clar este spam, însă aceasta întrebare reprezinta doar curiozitatea mea, dacă cineva a mai fost sunat sau nu de pe acest număr?

5 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Când îți spune un străin(care mai e și dubios) să faci ceva, tu faci fix ce îți spune deci.Genius!
Bineînțeles că scammerii, hoții sună mai multe persoane.

| Andreea201329cu a răspuns:

Si eu saptamana asta am fost sunata de foaaaarte multe numere
Cred ca vreo 13 daca nu ma insel, si mie mi se intampla exact la fel..Nu stiu ce e

Bula
| Bula a răspuns:

Verificare:
https://sunat.ro/0728089701

| Violleta2022 a răspuns:

Este spam, nu mai raspunde la numere pe care nu le ai in baza telefonului, ca-i spam/ scam si alte smecherii.
Blocheaza numarul!

| KovacsB a răspuns:

Ai fost sunat si a raspuns cineva?
Interesant.