Pretul este de cca 20-30 lei pe pagina, asa ca traducerea manuscrisului va va costa cca 2.200 - 3.300 lei.
Pretul unei traduceri se stabileste in functie de limba in /din care se va realiza traducerea, in functie de gradul de dificultate al textului si de domeniul de care apartine respectiva traducere, daca sunt traduceri specializate sau nu ( tehnice, medicale, juridice, literare, etc). La acest pret de traducere se poate adauga si taxa de urgenta, care va reprezenta 50% in plus din valoarea totala a traducerii.
Unele firme practica preturi per pagina (ca la xerox), altele per numar de caractere ale respectivului text.
Mai jos ai o oferta cu reducere de 30% luata in mod aleatoriu (de pe net), asa ca va trebui sa te pregatesti sa scoti din buzunar o suma ceva mai "cuprinzatoare" decat "polul" recomandat mai sus...
Tarife – TRADUCERI SCRISE
Limba străină Tarif / 2000 caractere
TVA Inclus
Engleză
Franceză
Spaniolă
30 Ron
21 Ron (-30%)
Multumim si noi ca ne intrebuintam aiurea, ca sa creditezi tu primul raspuns dat in bataie de joc.
Iti doresc sa gasesti un "traducator" care sa-ti rezolve tie 109 pagini, "intre 15-20 de lei".
Ce oameni...
Dati-mi acum in cap ca m-am exprimat gresit...Da, imi cer scuze, este un document word cam de 109 pagini scris in spaniola veche.Mai precis, este o carte care nu se gaseste in romana.Am auzit multe pareri diferite, si de aceea am intrebat...pana la urma ma poate lamuri cineva?
Depinde dacă e citeț sau nu.
În jur de 30-35-40 lei. Depinde de tariful traducătorului.
Este scris la calculator...Multumesc mult