| coolgirl1234 a întrebat:

Stiti ceva replici de despartit de genu: te iubesc, te doresc, du-te draq ca glumesc sau ce culoare are iarba? verde. ai ghicit.
deci replici mai dure nu te mai iubesc da nu stiu ce sau ai fost printul din visele mele...PLS CAT MAI REPEDE POSIBIL!
P. S. sa fie originale

Răspuns Câştigător
| Anaeli a răspuns:

- In continuare crezi ca totul iti apartine. Poti avea orice, insa clar, nu si pe mine!
- Sunt genul de fata care nu s'agata, se cucereste frumos... ii place incet, nu periculos... vroia langa tine o viata roz.
- Te iubea fraiere, chiar te-a iubit candva. Priveste-o, dar stai departe...acum nu te mai vrea. Prea tarziu pentru regrete. Tot ce-si dorea erau doar sentimente!
- Vorbele tale n-au valoare... stiu ca indiferenta doare. Nu te ascult, sunt satula de povesti. Iti intorc spatele. Plec si te las sa vorbesti.
- Dragule ai mangleala proasta si e pacat...nu sunt genul de fata care sare in bratele oricarui baiat. Nu sunt o sfanta, dar nici o vagaboanta. Imi plac baietii care stiu cum sa se poarte cu o fata.
- Daca pentru un moment ai crezut ca ma vei distruge, uite-ma dupa un timp: zambesc si sunt dulce!
- Sunt tot ce-ai avut si n-ai putut pastra, sunt tot ce-ai avut si nu mai poti avea...
- Ca tine pe zi vad 10, stilul tau ma lasa rece. Nu esti primul care incearca din vrajeala sa ma fac.
- Nu esti decat o tentativa de barbat, si-ti dai impresii de magnat. Ma faci sa rad: esti chiar penibil... dar tu te crezi irezistibil.
- Asta-s eu, n-am ce sa fac… am vazut ce tarfe iti plac. Nu-ti mai da ochii peste cap… nu pot fi cum ai visat!

0 răspunsuri: