- In continuare crezi ca totul iti apartine. Poti avea orice, insa clar, nu si pe mine!
- Sunt genul de fata care nu s'agata, se cucereste frumos... ii place incet, nu periculos... vroia langa tine o viata roz.
- Te iubea fraiere, chiar te-a iubit candva. Priveste-o, dar stai departe...acum nu te mai vrea. Prea tarziu pentru regrete. Tot ce-si dorea erau doar sentimente!
- Vorbele tale n-au valoare... stiu ca indiferenta doare. Nu te ascult, sunt satula de povesti. Iti intorc spatele. Plec si te las sa vorbesti.
- Dragule ai mangleala proasta si e pacat...nu sunt genul de fata care sare in bratele oricarui baiat. Nu sunt o sfanta, dar nici o vagaboanta. Imi plac baietii care stiu cum sa se poarte cu o fata.
- Daca pentru un moment ai crezut ca ma vei distruge, uite-ma dupa un timp: zambesc si sunt dulce!
- Sunt tot ce-ai avut si n-ai putut pastra, sunt tot ce-ai avut si nu mai poti avea...
- Ca tine pe zi vad 10, stilul tau ma lasa rece. Nu esti primul care incearca din vrajeala sa ma fac.
- Nu esti decat o tentativa de barbat, si-ti dai impresii de magnat. Ma faci sa rad: esti chiar penibil... dar tu te crezi irezistibil.
- Asta-s eu, n-am ce sa fac… am vazut ce tarfe iti plac. Nu-ti mai da ochii peste cap… nu pot fi cum ai visat!
xXFrappeGirl întreabă:
Ramonika_5243 întreabă:
Catalin979 întreabă: