| Hotmama12 a întrebat:

Stiti cum va fi bine in Romania? Atunci cand numele presedintelui nu se va termina in "escu"

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Mai, o sa fie ce o sa fie, daca noul presedinte isi v-a da interesul, desii nu prea cred, Romania v-a fii schimbata, pentru ca are potential, avem multe traditii, cantece, etc de care ne putem folosii...
Dar ne trebuie un presedinte calumea si care sa-si dea interesul.

| Hotmama12 explică (pentru MenInShadow):

Da...cred ca ar trebui o femeie...dar nu o tanti mancatoare de shaorma, care se`mbraca ca o pitipoanca

| MenInShadow a răspuns (pentru Hotmama12):

Femeie, barbat, nu conteaza atat timp cat isi da interesul si stie ce face.

| sabin89 a răspuns (pentru MenInShadow):

Te felicit ca ai primit funda. Poate ideea i-a placut autoarei intrebarii. Dar, daca iti fac o recomandare, presupun ca n-o sa te superi. Incearca sa respecti cat de cat si regulile gramaticale. In felul asta ceea ce postezi va fi citit cu mai multa placere. Poate vrei sa iti spun si ce ai gresit. Ai spus "isi v-a da interesul"; trebuia "isi va da interesul"; deci fara cratima. Ai spus "desii"; trebuia "desi"; deci cu un singur i. Ai spus "v-a fii schimbata"; trebuia "va fi schimbata"; aici sunt doua greseli: "v-a" si "fii", in loc de "va" si "fi". Ai spus "ne putem folosii"; trebuia "ne putem folosi"; deci cu un singur i.
Sper sa nu te superi. Te incurajez doar sa dai atentie si regulilor de gramatica.
O zi buna!

| MenInShadow a răspuns (pentru sabin89):

:p Nu ma supar niciodata daca sunt corectat de o persoana cu bun simt ca tine, care atunci cand imi spune ceva ce am gresit, o face astfel incat sa inteleg si nu tipa.
Problema este ca eu scriu foarte repede pentru ca vreau sa raspund la cat mai multe intrebari, si nu ma concentrez foarte mult pe partea de gramatica...
Cand dau un raspuns ma intereseaza mai mult daca el este bun pentru intrebarea pusa.
Oricum, ai dreptate, trebuie sa scriu corect pentru ca raspunsurile mele sa fie citite cu mai multa placere.
Multumesc pentru sfathappy

20 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cât de curând! Îl va chema Ungureanu!

| shadovv a răspuns:

Pune ma pe mine presedinte...

| OoBunnyoO a răspuns:

Nimeni nu are de unde sa stie asta.

| mixxjim a răspuns:

Da, si va avea buletin si adresa de planeta Marte laughing

| irbis a răspuns:

Eu zic ca va fi bine abia cand democratia va fi inlocuita.

| Ovydiw a răspuns:

De ce ne-ar trebui un alt ca.cat chior care nu stie sa sa se stearga bine la cur?
Cel mai bine e sa fie Romania LiberaAA 1!

| Hotmama12 explică (pentru Ovydiw):

Libera? Sa fie si mai mult haos?
nu stiu in ce perioada te-ai nascut, dar dupa revolutie cand nu a mai fost presiunea ceara asa mare si a fost mai liber, lumea a luat-o razna rau de tot...

| NoShit a răspuns:

E vechi bancul.

| Hotmama12 explică (pentru NoShit):

Nu e un banc...prababil un adevar...cine stie!?

| frida0purple a răspuns:

Ungureanu merge perfect!winking

| Hotmama12 explică (pentru frida0purple):

Pot merge toti (in pi*dele mamilor lor)...ca nu se supara nimeniwinking

| Hotmama12 explică (pentru frida0purple):

Ai dreptate...toti pot merge (in pi***le mamilor lor)...ca nu se supara nimeni!winking

| lea72 a răspuns:

Cât adevăr grăieşti.

| Cristina0596 a răspuns:

Romania monarhie!

| Sofia2089 a răspuns:

Buna idee! happy

| IsiR a răspuns:

laughing Da da laughing sa vina Ponta sau ce?! laughing probabil se va trezi un destept cu un nume decent si va face ceva bun laughing