Mai, o sa fie ce o sa fie, daca noul presedinte isi v-a da interesul, desii nu prea cred, Romania v-a fii schimbata, pentru ca are potential, avem multe traditii, cantece, etc de care ne putem folosii...
Dar ne trebuie un presedinte calumea si care sa-si dea interesul.
Da...cred ca ar trebui o femeie...dar nu o tanti mancatoare de shaorma, care se`mbraca ca o pitipoanca
Femeie, barbat, nu conteaza atat timp cat isi da interesul si stie ce face.
Te felicit ca ai primit funda. Poate ideea i-a placut autoarei intrebarii. Dar, daca iti fac o recomandare, presupun ca n-o sa te superi. Incearca sa respecti cat de cat si regulile gramaticale. In felul asta ceea ce postezi va fi citit cu mai multa placere. Poate vrei sa iti spun si ce ai gresit. Ai spus "isi v-a da interesul"; trebuia "isi va da interesul"; deci fara cratima. Ai spus "desii"; trebuia "desi"; deci cu un singur i. Ai spus "v-a fii schimbata"; trebuia "va fi schimbata"; aici sunt doua greseli: "v-a" si "fii", in loc de "va" si "fi". Ai spus "ne putem folosii"; trebuia "ne putem folosi"; deci cu un singur i.
Sper sa nu te superi. Te incurajez doar sa dai atentie si regulilor de gramatica.
O zi buna!
:p Nu ma supar niciodata daca sunt corectat de o persoana cu bun simt ca tine, care atunci cand imi spune ceva ce am gresit, o face astfel incat sa inteleg si nu tipa.
Problema este ca eu scriu foarte repede pentru ca vreau sa raspund la cat mai multe intrebari, si nu ma concentrez foarte mult pe partea de gramatica...
Cand dau un raspuns ma intereseaza mai mult daca el este bun pentru intrebarea pusa.
Oricum, ai dreptate, trebuie sa scriu corect pentru ca raspunsurile mele sa fie citite cu mai multa placere.
Multumesc pentru sfat
De ce ne-ar trebui un alt ca.cat chior care nu stie sa sa se stearga bine la cur?
Cel mai bine e sa fie Romania LiberaAA 1!
Pot merge toti (in pi*dele mamilor lor)...ca nu se supara nimeni
Ai dreptate...toti pot merge (in pi***le mamilor lor)...ca nu se supara nimeni!
Da da sa vina Ponta sau ce?! probabil se va trezi un destept cu un nume decent si va face ceva bun