| wizard_cristi a întrebat:

Stiti cumva cu ce pot ajunge in Iasi de la aeroport la gara? Exista vreun autobus? Cam cat este taxiul? Ar trebui sa comand un taxi pentru in fata sunt doar tepari?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nici un mijloc de transport de la aeroport pana la gara... Ia un taxi, pana in tatarasi si de acolo iei tramvaiul 3 pana la gara.Cu taxi pana la gara iti ia in jur la 20 de lei.

| elena a răspuns:

Te urci in taxi si ii spui foarte hotarat taximestristului: "Va rog, nu ma grabesc, dar doresc sa ajung pe drumul cel mai scurt la gara", sigur te va intreba la care din ele, ii raspunzi la gara mare, de nord. Pe trasaeu fii suparat nu fa nicio remarca la peisajul din jur ca teparul isi da sema ca nu stii drumul. Eu asa procedez mereu si imi merge. Mi-a mers mie in Bucuresti, d-apoi tie la Iasi. Drum bun si succes.

mlm
| mlm a răspuns:

Singura posibilitate care o ai este sa mergi cu un taxi, din pacate tramvaiele nu mai circula in zona Tatarasi, asa ca esti nevoit sa iei un taxi, de la aeroport pana in Tatarasi iti ia tarif dublu ca esti in afara orasului, dar din Tatarasi pana la gara iti ia tarif normal adica 1800/km, nu cred ca te va costa mai mult de 200.000 lei vechi.Bafta multa, zii sa te duca prin Podul de fier si sa mearga pe la Rapa Galbena, este direct, numai ca ai doua semafoare.Bafta multa si calatorie placuta.