Draga mea tu nu te uiti la TV nu stai in sat cu lumea? Traiesti in lumea 3a? poti crede in asa ceva? EX OANA ZAVORANU ...haha vrajitoare? EXCROACE >
Bună.
Nu cred în așa ceva, același lucru să-l faci și tu.
Cine practica asta este mâncător de bani de la naivi.
Pa, pa.
Chemarea mortului se face folosind cercul magic de protecti si sub nici o forma nu se iese din cerc. Sa nu luati nimic de la raposat si nici sa nu-i dati nimic. Sa nu-l intrebati nimic despre viata lui de dincolo de mormant. Daca stiti ca nu este raposatul, ci vorbeste necuratul prin el, sa intrerupeti imediat sedinta. Daca din senin va apuca o dorinta puternica sa-l imbratisati pe raposat sau sa va apropiati de el ori va apar ganduri de genul : Fie ce-o fi, nu poate sa-mi faca nici un rau, doar nu suntem straini, sa stiti ca nu sant gandurile voastre, ci ale Diavolului. Temeti-va de astfel de ganduri! Cea mai fierbinte dragoste sa stiti ca a murit o data cu trupul celui raposat.
Asadar, cum sa ne pregatim? Se alege o zi, pe care raposatul sau raposata o sarbatorea sau care era legata de soarta lui/ei: ziua de nastere, ziua nuntii etc.
Fixand ziua ritualului, pregatiti-va pentru ea printr-un post de 40 de zile. Sa nu mancati carne si tot ce este legat de sange.
Sa nu va culcati cu barbatul timp de 40 de zile, in special daca ati ramas vaduva si aveti alt barbat. Timp de 40 de zile sa purtati aceeasi haina. Timp de 40 de zile sa tineti la vedere fotografia raposatului, pe care seara o veti acoperi cu o panza, si langa poza sa tineti, tot 40 de zile, apa intr-un pahar si o bucata de paine. Cu o zi inainte de ritual sa aduceti de la biserica 40 de lumanari cumparate personal si tarana de pe mormantul celui raposat (luata in zori).
Toata ziua in care faceti ceremonialul ritualic sa nu iesiti din camera unde va avea loc acesta. Sa nu vorbiti cu nimeni, nici macar prin semne sau gesturi. Toata ziua, in camera trebuie sa fie intuneric, adica jaluzelele si perdelele trase. In aceasta zi pentru dvs. nu va exista nimeni in afara de El sau de Ea.
Scoateti de pe pereti oglinzile si din pereti cuiele. Oglinzile se scot pentru ca ele sunt porti care comunica cu lumea de dincolo si duhul chemat pleaca imediat ori pot patrunde si alte duhuri necurate. Cuiele se scot pentru ca duhurile destrupate nu suporta obiectele ascutite, care le infricoseaza.
La miezul noptii, desenati pe podea un cerc, in care puneti un scaun pentru dvs. si un scaun cu doua boluri cu apa si doua paini. Aprindeti cele 40 de lumanari, stingeti lumina, lasati-va parul liber si imbracati camasa de noapte pe corpul gol. Daca se intampla ceva groaznic, dati repede jos de pe scaun painile si apa. Orice greseala poate sa va coste. Asadar, tinand in mana tarana de pe mormantul raposatului, pe care ati luat-o inca de la rasaritul soarelui, cu o zi inainte, cititi conjugatia, privind in jos, la picioare :
Te chem si te strig din mormant de tarana,
Din scandura de la sicriu,
Din valurile giulgiului,
Din cuiele de la capacul sicriului,
De la florile din sicriu,
De la cununa de pe frunte,
De la banii de rascumparare,
De la vermii din pamant,
De la legaturile de la maini,
De la legaturile de la picioare,
De la iconita de pe piept,
De la ultimul drum,
De la lumanarea de mort.
Banutii de pe ochi sa cada,
Picioarele reci la chemarea mea sa vina,
La strigarea mea sa vina.
La cercul meu te chem, te strig,
De la cimitir la mine-acasa te invit.
Vino la mine, rob/roaba (numele)!
Sicriu fara usi, sicriu fara geamuri,
Esti printre oameni si nu esti printre oameni.
Vino aici, aici eu te astept!
Dati-i drumul sa vina, puteri ale somnului,
Macar pentru un ceas,
Macar pentru jumatate,
Macar pentru un minut.
Zis si facut.
Amin!
anonim_4396 întreabă: