Salutare! Aici este PnBoy ...sh :D stiu si eu jocul Club Penguin. Este foarte super iar un amik din cartier este membru. Te voi ajuta. Pentru a deveni membru ( member-ship ) trebuie sa plateste ( card sau telefon ) o anumita suma de ani ( pe luna. sau depinde cat timp vrei sa fii membru ). Iar daca vrei sa devii agent secret in Club Penguin trebuie sa treci de intrebari. In caz de nu stii intrebarile uita-te aici http://www.youtube.com/watch?v=6ZFaVTmu1Qk&feature=related. Mult succes, sper ca te-am ajutat. Cu drag PnBoy. Te pup... ( Sa imi dai fundita te rog )
Eu am fost membru si mi-am cumparat ogramada de haine si acum nu mai sunt. si nu ma mai lasa sa port hainele alea daca nu-s membru. plz daca stie careva contactati-ma pe id bad.kitty12 msss
Si eu sunt fan mare clubpenguin dar membru nu stiu cum sa ma fac pentru ca trebuie sa platesc si parintii nu ma lasa. daca cineva vrea sa ma faca si pe mnie membru sa ma contacteze pe adresa de e-mail> simonkrisztian92@yahoo.com va rog ajutati-ma va rog! 1
Vlad si eu sunt o fana club penguin. sunt agent epf si am chiar si o macheta club pnguin facuta de mine.si eu as vrea sa fiu membru dar mai trebuie sa vorbesc cu parinti.referitor de intrebarea de mai sus ca sa fi membru trebuie sa accesezi saitul club penguin si sa te informezi cat costa cate luni vrei sa fi membru. daca ma cauta cineva pe club penguin cautati-ma pe numele ruxa10
Salut! Mie imi place club penguin, am contsi ti-as putea raspunde la intrebare cu cteva raspunsuri.
1.Trebuie sa platesti pe perioadele de o luna, 6luni si un an.
2. Poti folosi hackuri de pe net.
3. Poti folosi programe pentru asa ceva.
4.Iti poti face cont pe www.cpmembership.infosi faci puncte.tot adunand, poti deveni membru pentru o perioada de vreme.
Ma bucur ca ti-am putut fi de folos!
AndraUnase întreabă: