La plafar exista un borcam verde inchis cu un balsam produs in Germania, contine gheara dracului si este nemaipomenit, jur. Nu stiu cum se cheama deoarece nu stiu nemteste dar sigur la plafar stie. Are 250 ml, e un gel maroniu frumos mirositor si costa 11 lei.
Sau ai putea sa-ti cumperi din piata de la babute untul pamantului si il lasi in alcool-spirt-vodca ieftina 2 saptamamni, il agiti bine si face la fel de bine.
sau, cand o sa fie vremea, aduni castane de afara si dupa ce le speli, la fel le lasi in alcool intr-o sticla, 2 saptamani si de asemenea este la fel de buna solutia.
Care crezi tu ca ti-o permiti si iti place. Toate 3 sunt la fel de bune. Daca vrei ceai te ajuta ceaiul de coada calului.
Cel mai bun este Ketonal Forte.
Unguent si pastile.
Este singurul care,atunci cand am dureri, le calmeaza.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa.
MOAAAAMA, am fost la bunica la predeal, si nu stiu de oboseala de alta... m-a luat durerea de spate. ea foloseste o crema pentru orice dureri musculare, foarte puternica si BUNA. costa putit si se ia fara retate. da success garatat 100%. se numeste puterea ursului (e unguent puternic, ai grija)
Uita-te te rog la articolul de mai jos:
http://www.tratament-dureri.ro/......ulare.php. Sper sa-ti foloseasca.