| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Stiti programe folositoare pentru pc(de editat, antivirus etc), dar care trebuiesc platite?

11 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Spune mai clar ce anume cauti.

| Filip23 a răspuns:

Cred ca ai vrut sa spui care nu trebuiesc platite. 1. Avast+Comodo merg bine impreuna. 2. Burner: Ashampoo 3.Cleaner: CCleaner. Pt. editare, daca lucrezi intr-un domeniu mai special (tipografie, marketing) o sa-ti ceara anumite programe, nu are rost sa te "incarci" cu tot ce gasesti pe net. Daca recoltez "chestii" de pe site-uri nu te lasa numai cu Explorer-ul.

| baba a răspuns:

Eu ştiu un antivirus foarte bun care e moca. Anume Avast! http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html
După cum observi la ei pe site există şi o versione plătită, singura diferenţă între cei care plătesc şi cei care merg pe versiunea moca este că noi primim update-urile care sunt în fază BETA, adică pe noi testează chestii noi şi implicit riscăm să mai avem bube cu antivirusul. Dar eu îţi spun că-l folosesc de un an de zile şi niciodată nu mi-a făcut figuri.
La programe de editat nu ştiu ce să-ţi sugerez. N-am folosit niciodată altceva în afară de Microsoft Office şi nici nu m-am interesat dacă există ceva gratis şi bun.

| baba a răspuns:

Va de mine, Marrie. Ţi-am răspuns pe dos. Scuză-mă că nu ţi-am citit întrebarea cu atenţie.

| emilica95 a răspuns:

Photoshop (pentru. editat), dar toate programele care necesita licenta sunt cu plata. chiar daca le poti lua gratis piratate

| MihaiA a răspuns:

Cam toate programele care trebuiesc platite, au un crack sau un serial key. Eu de exemplu folosesc nod 32 cu update-uri la zilaughing, nero fara probleme, cyberlink power dvd iarasi fara probleme laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Programe cu plată: Windows Vista (editare), Norton 360 (antivirus), ATI Radeon, etc.
Cel mai bine mergi la o reprezentanță P. C. și acolo găsești totul pentru instalare.
Succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu deskrc de pe internet gratis orice program si iau serial key de pe demon... si toate par sa mearga bine, nu este necesar sa cumperi, daca kuti pe net gasesti orice gratis, nu te lasa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nod 32 sau Northon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nod 32 este bun dar mai bun este panda bai astia

Întrebări similare