Ai putea sa iei un perforator si sa gauresti fiecare pagina si sa cumperi un lacatel dala mic mic sa il inchizi.
Eu asa am facut odata
Poti cauta vreo cutiuta la care se poate pune lacat . Alta solutie nu imi vine in minte
Prinde-l pe spatele sertarului sau pune-l intr-un loc unde nu prea cauta foarte des. Daca tatal tau are vreun loc prin casa unde tine diverse chestii poti sa-l ascunzi pe acolo.
Jurnalul este ceva personal! Nimeni nu are voie voie sa-l citeasca! Este foarte bine ca ai jurnal sa vezi ca dupa 5-6 luni nu mai ai acelasi idei, ma refer la unele dintre ele! Pentru ca asa este legea firi intr-o continua schimbare!
Mama ta ar trebui sa inteleaga ca un jurnal este ceva foarte personal si nici prin cap nu ar trebui sa ii treaca sa il citeasca. Daca ar fi o mama care ti-ar intelege intimitatea, atunci ai putea sa il ti chiar la tine pe birou si tot nu s-ar uita. Incearca sa stai de vorba cu ea, intreab-o daca i-ar place sa ii violezi si tu intimitatea si atunci poate o sa inteleaga. Daca este genul de femeie foarte curioasa, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie atunci cand o vi acasa cu un prieten si vreti sa stati doar la tine in camera; probabil ca atunci o sa asculte pe la usi? Urat!
Gandeste-te la un loc, dar sa nu il indoi, sa il pastrezi mereu in perfecta stare.
Il poti ascunde:
- cum a spus cineva mai sus, sub salteaua de la pat
- in spatele biroului de la calculator poti improviza o chestie in care sa-l pui
- in spatele cartilor din biblioteca
- sub covor
Sper sa ai macar unul din aceste lucruri in casa, loc unde iti poti ascunde intimitatea
Pai,poti sa-l pui dupa un dulap sau sub el, sub covor...ai mai putea sa-l amesteci printre cartile din biblioteca sau printre manuale...etc :d funda:d?