| kUuKii a întrebat:

Stiu ca e o intrebare banala dar, am un jurnal care pana acum l-am avut ascuns intr-o cutie sub pat. L-a gasit mama dar nu a apucat sa citeasa pentru ca l-am luat din mana eii. Intrebarea e, unde as putea sa-l ascund ca sa nu-l mai gaseasca? Tinand cont ca mama isi baga nasul cam peste tot. Nentionez ca jurnal pe Pc nu vreauu.

9 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Ai putea sa iei un perforator si sa gauresti fiecare pagina si sa cumperi un lacatel dala mic mic sa il inchizi.
Eu asa am facut odata

| Ilinca a răspuns:

Poti cauta vreo cutiuta la care se poate pune lacat big grin. Alta solutie nu imi vine in minte big grin

| Passionlove a răspuns:

Sub salteahee hee

| alexgogo a răspuns:

Prinde-l pe spatele sertarului sau pune-l intr-un loc unde nu prea cauta foarte des. Daca tatal tau are vreun loc prin casa unde tine diverse chestii poti sa-l ascunzi pe acolo.

| ByoEdyy a răspuns:

Jurnalul este ceva personal! Nimeni nu are voie voie sa-l citeasca! Este foarte bine ca ai jurnal sa vezi ca dupa 5-6 luni nu mai ai acelasi idei, ma refer la unele dintre ele! Pentru ca asa este legea firi intr-o continua schimbare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati anisori ai tu? Aveam si eu pe la 10 ani

| Poison_7046 a răspuns:

Mama ta ar trebui sa inteleaga ca un jurnal este ceva foarte personal si nici prin cap nu ar trebui sa ii treaca sa il citeasca. Daca ar fi o mama care ti-ar intelege intimitatea, atunci ai putea sa il ti chiar la tine pe birou si tot nu s-ar uita. Incearca sa stai de vorba cu ea, intreab-o daca i-ar place sa ii violezi si tu intimitatea si atunci poate o sa inteleaga. Daca este genul de femeie foarte curioasa, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie atunci cand o vi acasa cu un prieten si vreti sa stati doar la tine in camera; probabil ca atunci o sa asculte pe la usi? Urat!
Gandeste-te la un loc, dar sa nu il indoi, sa il pastrezi mereu in perfecta stare.
Il poti ascunde:
- cum a spus cineva mai sus, sub salteaua de la pat
- in spatele biroului de la calculator poti improviza o chestie in care sa-l pui
- in spatele cartilor din biblioteca
- sub covor

Sper sa ai macar unul din aceste lucruri in casa, loc unde iti poti ascunde intimitatea straight face

| darrio2007 a răspuns:

In geanta cu care te duci la scoala printre caiete si carti.

| deewtzycka a răspuns:

Pai,poti sa-l pui dupa un dulap sau sub el, sub covor...ai mai putea sa-l amesteci printre cartile din biblioteca sau printre manuale...etc :d funda:dpuppy dog eyes?