| AntoniaOrman a întrebat:

Stiu ca o sa par nebuna,asta e, dar nu ma injurati. Simt doar nevoia sa ma descarc.Imi vreau copilaria inapoi! Vreau sa ma intorc inapoi la vremurile cand stateam toata ziua linista si ma jucam cu copiii(si cu jucariile) si ma uitam la desene,care pe atunci erau frumoase de gen:Scooby Doo,Mickey Mouse,Winnie Ursuletul,Bibi si Tina,Micul meu ponei,Bravo Huckle,Arthur,Tom si Jerry,etc. sad Acum toata ziua am numai scandaluri in casa din cauza scolii, cand iau o nota sub 9 sunt numai scandaluri, am multe teme grele si mult de invatat, am 5-6 ore la scoala,am meditatii,teste,teze, un fel de examene in mai, ca sunt clasa a 6-a.Nu mai suport.Sunt intr-o presiune totala.Care e intrebarea? Nu e nici o intrebare! Am simtit doar nevoia sa ma descarc undeva(si la cineva),caci familia mea nu ma inteleg.winking Hai, comentati la asta! Stiu ca sunt doar in clasa a 6-a si nu sunt eu vreo adulta dar...

Răspuns Câştigător
| Ely3434 a răspuns:

Hey :* Si eu dau examenul in mai, sunt tot a 6-a. Parintii mei nu prea au avut timp sa mă corecteze la teme, doar sa se uite daca le-am făcut. Si mi le făceam singura. Asa am ajuns sa am in clasa a5-a media 9, 93 si nu mint. Parintii mei nu m-au ajutat la teme ( chiar daca te ajuta nu are rost pentru ca nu o sa fir lângă tine la teste. ) Si eu fac meditatii la Engleza. Ca sa merg la un profil care se bazează pe asta. Îmi dau seama ca iti este greu cu atâtea meditatii. Spune-le parintilor tai ca nu este usor. Mie daca iau o nota mica îmi este rusine dar parintii mei nu-mi zic nimic ( ei stiu ca am încercat, chiar daca nu au stat de mine am învățat). Vorbeste cu ei. Tu esti stresata din cauza scolii. Rezolv-o cu patintii tai. Si in loc după ca iti faci temele sa intrii pe net, iesi afara presupun ca ai 12-13 ani. Esti copil ca mine laughing Iesi afara, traieste-ti viata. Eu ies mereu cu prietenii, si pe internet doar când nu am ce face. Daca vrei sa mai vorbim trimite-mi un mesaj cu facebook-ul tău. Eu nu pot sa trimit mesaje. :*

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai mare dreptate, si tragedia pierderii copilariei se adanceste pe zi ce trece.

| ProfDeMate a răspuns:

Nu, nu esti adult, dar te confrunti cu probleme specifice adultilor. Toate observatiile tale sunt corecte. Da, pe masura ce "cresti" trebuie sa iti asumi din ce in ce mai multe responsabilitati. Parintii tai fac asta in fiecare secunda. Da, ai dreptate, prin comparatie cu copilaria, viata de adult nu este foarte frumoasa, dar asa este viata. Sa sti ca familia te intelege, dar in acelasi timp are o serie de asteptari de la tine, cum ar fi rezultatele scolare, spre exemplu.
Pe masura ce mai "cresti" te vei obisnui, dar amintirea copilariei lipsita de griji si responsabilitati nu va disparea niciodata. Sper ca nu te-am dezamagit. Tine mine: viata e frumoasa! Ca sa ii vedem frumusetea depinde numai de fiecare dintre noi.
Numai bine!
Prof De Mate

| Ramoneluu a răspuns:

laughing Stai linistita... nu te va injura nimeni. Este adevarat ca este greu sa nu te simti inteleasa de familie in unele cazuri dar poti sa le explici ca esti doar un copil si se poate intampla sa iei si note mici. Funda?

| BlackRockGirl a răspuns:

Din păcate asta este, trebuie să te maturizezi. Copilăria s-a dus, de acum trebuie să-ți dai seama că nimic nu se obține ușor în viață. Ar trebui să stai de vorbă serios cu părinții tăi, găsește un moment potrivit și spunelele că nu este o soluție să se certe. Ai nevoie de motivație si că este o perioadă grea pentru tine. Ei ar trebui să fie alături de tine. Probabil vor un copil perfect, dar ar trebui să-ți arate ei calea pentru că în felul acesta nu rezolvă nimic. Acele momente de copilărie s-au dus. De acum vei avea responsabilitați și trebuie să-ți asumi fiecare faptă.