Detectiv particular poate. Exista astfel de `cabinete` in orase, poti cauta pe net sau poate gasesti pur si simplu pe strada. Scrie exact: detectiv particular, chiar si la mine-n oras am vazut si e destul de mic.
Da detectiv particular, la asta ma refeream, am avut lapsus, multumesc!
Spion Personal?
Poate un detectiv privat!
La 16 ani te-ai hotarat sa angajezi un spion? Cu ce-l platesti fata draga, ca astia's scumpi rau!
Am 20 de ani, fata draga, e vorba de logodnicul meu, da voiam sa zic detectiv particular, dar am avut lapsus
Si totusi, draga Gretta, de unde ai concluzionat varsta mea? Sunt curioasa.
La 16 ani nu stii sa folosesti termeni pe care nu-i cunosti, de aici si greseala ta.
Daca aveai intra-devar 20 de ani, probabil ai fi stiut diferenta dintre: spion si detectiv; sau macar diferenta dintre: personal si particular.
Este foarte simplu cum ti-am descoperit varsta, am citit intrebarile tale din arhiva ta de pe acest forum!
Daca in 2014 voiai sa dai la liceu, inseamna ca aveai 14 ani... suntem in 2016, adica 2 ani mai tarziu, inseamna ca ai doar 16 ani!
Ia uite mesajul tau aici, vad ca uiti de la mana pana la gura ce declari:
"în 27 Mai 2014 | LaviniaDianaCL a întrebat:
Buna TPU! cei care sunteti la liceul carmen silva din Ploiesti, ce notiuni de baza cunoasteti pentru arte plastice? vreau sa dau probele pentru admitere. dau funda + vot!"
sursa din arhiva personala a lui: LaviniaDianaCL
https://www.tpu.ro/......ice-vreau/
In primul rand, am avut lapsus referitor la cuvantul "detectiv", am mai specificat si in celelalte comentarii. Si stiu care este diferenta intre personal si particular, stiu care este si intre detectiv si spion, dar din moment ce am avut lapsus, pe moment, a fost singurul cuvant potrivit.
In al doilea rand, nu cred ca imi cunosti viata, aveam 18 ani in 2014, am stat in alta tara, si cand am venit aici, aveam 17 ani, repartizandu-ma in clasa a 7 intr-o scoala generala.
in al treilea rand, faptul ca mai gresesc in exprimari, eu cred ca nu este ceva pentru care trebuie sa faci din tantar armasar, avand in vedere ca nici macar nu m-am nascut aici. Nu mai trageti fratilor concluzii fara sa cunoasteti.
Spio personal? vrei sa afli secretele altor state?
pentru treburile tale persoane potii angaja un detectiv particular
Da, am avut lapsus, oricum am corectat.
Pentru ce ai nevoie de asa ceva? Oricum, cred ca vrei sa spui detectiv particular.
Da asta voiam sa zic, am avut lapsus