Te-ai obosit de n-ai mai putut si-ai luat un amarat de 7 in teza, dupa 3 ani de pregatire platita de parinti.Ori esti inconstienta ori nu vrei sa faci nimic in viata.Macar in vacanta sa pui mana sa inveti daca in rest nu esti in stare...
Ba da, m-am obosit. Inafara de 7 acesta am doar 9 si 10 anul acesta. Asa ca nu spuneti ca nu sunt in stare sa invat, caci nu este adevarat. Pace.
Pace,cum spui tu.
Si chiar aveti dreptate. Chiar sunt inconstienta. Trebuie sa ma pun mai mult pe invatat.
Nu e chiar grea matematica, dar ce faci in sila nu-ti face placere si nu te ajuta sa progresezi.Incearca sa privesti materia asta cu mai multa prietenie, sunt convinsa ca-ti va place si asta te va ajuta mult in viata.Matematica iti dezvolta gandirea logica, care-ti este de ajutor chiar daca nu vei urma o cariera tehnica.
Crezi ca profesorul cu care faci meditatii nu are ce face de sarbatorii decat sa iti predea mate? Au vrut parintii doar sa te sperie, ma indoiesc ca face vreun profesori meditatii in vacanta.
Si ce nu vrei meditatii? vrei sa fim un popor de cretini? lasa ca e bine si 7 dar pentru siguranta lor pentru a lua capacitatea/bacul e bine sa faci meditatii.
Salut!
Parerea mea este ca trebuie sa le explici ca vei scoate note mai bune pe semestrul tau, ca te vei pune pe treaba, dar nu conteaza ca sunt incapatanati... trebuie doar sa te tii de capu' lor. daca ma intelegi ce vreau sa zic.
Sper ca te-am ajutat, bafta!
Mai. am meditatii de 3 ani. ma duc mai mereu si la meditatii si in clasa stiu absolut orice,, hei insca surpriza,. la teza aacesta cu subeict unic a fost incredibil de greu ce ne0-a putut da si cea mai mare nota din clasa a fost un de 5 singura! deocamdata nu se stie cine a luat-o. degeaba mergi la meditatii daca la scoala profu iti explica cu totul si cu totul altfel. sau nu-ti explica la meditatii cum trebuie si nu poti intelege... eu una nu sunt multumita de meditaatii deoarece nu te pregateste cine stie ce si-ti ia doar banii. Pupici si baftaa! :*
Spunele ca la teza ti-o fost putin rau si nu prea ai putut sa te gandesti si sa scrii. Ps: daca invatai luai nota mai mare
Tu spune-le ca inveti pentru tine, nu pentru note, sau o alta solutie ar fi sa le spui adevarul deoarece vor descoperi adevarul iese la iveala