| AntoniaOrman a întrebat:

Stiu ca pare ciudat dar... am luat 7 la teza de la mate si ai mei au spus ca daca iau sub 8 MA DAU LA MEDITATII SI IN VACANTA! crying Merg la meditatii,dar nu se prinde nimic de mine. Da, stiu, 7 nu e o nota stralucita,dar sa fim seriosi,la meditaii in vacanta? Cum sa le explic sa imi lase macar vacanta libera, caci ma obosesc foarte mult in timpul anului, chiar daca nu am eu cele mai bune note. Ps : sunt foarte incapatanati. big grin Funda pentru cel mai bun rapsuns!

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Te-ai obosit de n-ai mai putut si-ai luat un amarat de 7 in teza, dupa 3 ani de pregatire platita de parinti.Ori esti inconstienta ori nu vrei sa faci nimic in viata.Macar in vacanta sa pui mana sa inveti daca in rest nu esti in stare...

| AntoniaOrman explică (pentru Mihaela1964):

Ba da, m-am obosit. Inafara de 7 acesta am doar 9 si 10 anul acesta. Asa ca nu spuneti ca nu sunt in stare sa invat, caci nu este adevarat. Pace.

| Mihaela1964 a răspuns (pentru AntoniaOrman):

Pace,cum spui tu.happy

| AntoniaOrman explică (pentru Mihaela1964):

Si chiar aveti dreptate. Chiar sunt inconstienta. Trebuie sa ma pun mai mult pe invatat.

| Mihaela1964 a răspuns (pentru AntoniaOrman):

Nu e chiar grea matematica, dar ce faci in sila nu-ti face placere si nu te ajuta sa progresezi.Incearca sa privesti materia asta cu mai multa prietenie, sunt convinsa ca-ti va place si asta te va ajuta mult in viata.Matematica iti dezvolta gandirea logica, care-ti este de ajutor chiar daca nu vei urma o cariera tehnica.

13 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Crezi ca profesorul cu care faci meditatii nu are ce face de sarbatorii decat sa iti predea mate? Au vrut parintii doar sa te sperie, ma indoiesc ca face vreun profesori meditatii in vacanta.

| neutrino a răspuns:

Explica-le ca dau banii degeaba.

| SasNetRomania a răspuns:

Si ce nu vrei meditatii? vrei sa fim un popor de cretini? lasa ca e bine si 7 dar pentru siguranta lor pentru a lua capacitatea/bacul e bine sa faci meditatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gândește-te că părinții îți vor binele. Tu cum îi răsplătești? Împușcând note proaste? Probabil nu se prinde nimic de tine pentru că nu ești atentă, ești cu gândurile departe. Te sfătuiesc să te apuci serios de învățat! Succes!

| presus a răspuns:

Salut!
Parerea mea este ca trebuie sa le explici ca vei scoate note mai bune pe semestrul tau, ca te vei pune pe treaba, dar nu conteaza ca sunt incapatanati... trebuie doar sa te tii de capu' lor. daca ma intelegi ce vreau sa zic.
Sper ca te-am ajutat, bafta!

| Mada_Mays_1994 a răspuns:

Mai. am meditatii de 3 ani. ma duc mai mereu si la meditatii si in clasa stiu absolut orice,, hei insca surpriza,. la teza aacesta cu subeict unic a fost incredibil de greu ce ne0-a putut da si cea mai mare nota din clasa a fost un de 5 singura! deocamdata nu se stie cine a luat-o. degeaba mergi la meditatii daca la scoala profu iti explica cu totul si cu totul altfel. sau nu-ti explica la meditatii cum trebuie si nu poti intelege... oh go on eu una nu sunt multumita de meditaatii deoarece nu te pregateste cine stie ce si-ti ia doar banii. Pupici si baftaa! :*

| Chiperi_Iulian_1998 a răspuns:

Spunele ca la teza ti-o fost putin rau si nu prea ai putut sa te gandesti si sa scrii. Ps: daca invatai luai nota mai mare

| Alinutzu3 a răspuns:

Daca iau asa nota in teza la mate cred ca ma duce in club maicamealaughing))

| dkchjsdbfy a răspuns:

Tu spune-le ca inveti pentru tine, nu pentru note, sau o alta solutie ar fi sa le spui adevarul deoarece vor descoperi adevarul iese la ivealawinking