| DavidVilla7 a întrebat:

Stiu ca suna c-am tampita intrebarea dar daca ati putea sa-mi raspundeti va rog, deci plac o fata si ea e indiferenta de mine, si am cunoscut-o cand m-au chemat baietii prin oras.Si sunt si un pic c-am rusinoshappy!

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu e deloc ceva tampit sa ceri cuiva ajutorul. Tocmai faptul ca ai considerat aceasta intrebare tampita a facut sa iti doresti sa o termini cat mai repede. Astfel tot ce ai scris a fost o povestire. Nu ai pus nicio intrebare. Probabil ne cereai sfaturi.

Stiu ce inseamna sa fii timid. Nu e deloc usor. Trebuie totusi sa te gandesti mai bine la aceasta situatie. Nu poti pur si simplu sa te duci la fata si sa ii spui ca o placi si vrei sa fiti impreuna. In primul rand spui ca tu esti mai timid si ai iesit in oras datorita acelor baieti. In primul rand apare un semn de intrebare. Baietii aceia de ce ti-au propus aceasta iesire? Iti propun foarte des sa iesi cu ei? O fac pentru ca le esti simpatic si vor sa te ajute sa nu mai fii asa timid? Te invita cu ei doar pentru a rade de tine? Vor sa iesi cu ei din obligatie? E important sa te gandesti la acest aspect. Acei baieti te au la suflet cu adevarat, sunteti prieteni buni, sau nu e un anturaj de care esti mandru?

Odata ce ai rezolvat prima dilema trebuie sa gandesti mai departe. Spui ca fata aceasta este indiferenta. Este indiferenta pentru ca nu te cunoaste? Ai vazut-o o singura data? Daca deja va cunoasteti si v-ati vazut de cateva ori se poate ca pur si simplu ei sa ii placa baieti mai indrazneti. Nu are niciun rost sa fortezi lucrurile unde stii ca e in zadar.

Daca baietii aceia iti sunt cu adevarat prieteni si simplul motiv pentru care fata este indiferenta cu tine este ca v-ati vazut o data, poate de doua ori este o solutie si aici. Dar nu iti pot prezenta o certitudine. Doar o sansa. In cazul acesta profiti de orice invitatie a baietilor pentru a te intalni cu ea mai des. Sau poate cu alta fata, nu ai de unde sti. Important este insa ca tu sa profiti de aceste invitatii daca baietii acestia chiar sunt prieteni buni si vor sa te ajute.

Daca baietii sunt doar un anturaj nefast din care iei parte doar pentru ca vrei sa fii mai sociabil, cred ca ar trebuie sa renunti la el.

Important este sa te simti foarte bine in pielea ta, lucru realizabil in compania unor prieteni foarte buni care te inteleg. Sunt momente in care vezi o fata si iti place. Dar de cele mai multe ori nu te gandesti daca ea te place sau chiar daca ea iti va mai fi pe plac odata ce o cunosti mai bine.

| Lorelai a răspuns:

Da si care era intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SangeRoOs nu poate sa iti raspunda momentan te rog sa incerci peste 10 minute
Multumim pentru intelegerehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fraier

| blonduu a răspuns:

...penseaza-ti sprancenele in forma arcuita (vb serios) si dupa aia invit-o la o cafea (nu suc, daca nu vrea cafea o sa zica ea ca nu bea).

| martutza a răspuns:

Stii ce se plateste prin indiferenta "nepasarea" si faptul ca nu o interesezi; cauta-ti o fata care sa fie interesat de tine si sa te accepte asa cum esti fara sa daci schimbari de caracter si comportament ai grija fetele sunt perverse si materialiste

| DavidVilla7 explică:

Intrebarea era cum as putea fii cu ea! scuzati ca au uitat sa o scriu...Si pe fata o plac dar nu dupa infatisare ci dupa cum vorbeste si asa si nu e fitoasa si de asta trag spre ea.