| DavidVilla7 a întrebat:

Stiu ca suna c-am tampita intrebarea dar daca ati putea sa-mir aspundeti va roglaughing, deci plac o fata si ia e indiferenta de mine, si am cunoscut-o cand m-au chemat baietii prin oras.Imi puteti zice si mie cum as putea sa o cuceresc laughing)?

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Daca aveti prieteni comuni intereseaza-te ca nu cumva sa aiba pe cineva ca daca ai vazut-o indiferenta e posibil. sau mai e posibil si sa nu aiba pe nimeni dar sa nu fii genul ei.intra in vorba cu ea dar nu cu texte de 2 lei.de agatat.fii natural si incearca sa nu faci propuneri prin care sa pari nesimtit. daca si ei ii placi o sa te descurci. dar daca ea tot te respinge nu insista pentru ca pe urma te va ocoli.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Intra in vorba cu ea.Altceva ce sa faci.Vezi daca te place.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Poi încearcă să o cunoşti mai bine. Dacă aveţi prieteni în comun atunci mai aranjează o întâlnire şi vorbeşte cu ea, îi ceri ID'ul şi apoi vă puteţi întâlni doar voi doi big grin

| wert a răspuns:

Ai incredere in tine, si treci la fapte, nu mai pierde vremea pe aici. laughing

| chivas21 a răspuns:

Nu e o competitie, ce vrei sa cuceresti? e cumva si o cupa mondiala in joc? Pur si simplu fii tu, dar tine minte, unele fete sunt atrase de baiati inteligenti de felul lor in care se exprima. Tu cand ai s`a vorbesti cu fata si ai s`a zici in loc de "ea" "ia" scuza`ma dar nu ai nici`o sansa! Prima impresie conteaza dar nu e finala! Oricum ai nevoie de tupeu in limita bunului simt!

| deeah a răspuns:

Pai eu cred ca cea mai buna metoda e sa vorbesti cu ea sa ii spui ca o placi poate si ea te place ar trebui sa incerci nu o lasa balta daca o placi in adevaratul cuvant:*happy

| DavidVilla7 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri asa o sa incerc

| DavidVilla7 explică:

Deci ideeile voastre sunt foarte bune, dar ce fac daca mie putina rusine?