| Rotharu a întrebat:

Sunt 527 antene 5g in București. Nu am văzut un protest atât de amplu in comparație cu cel împotriva vaccinului. Ce înseamnă asta,că oamenii sunt manipulați cu buna știință? Vaccinul nu aduce profit in schimb antenele alea care ne vor iradia, da

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si eu ma mir pentru ca romanii sunt tare prosti si m-as fi asteptat sa protesteze. Faptul ca ANCOM face monitorizarea radiatiilor de 10 ani, in 150 de puncte, in Bucuresti, cu senzori ficsi si in tara in 103 puncte, nu cred ca stie multa lume! Pe langa asta se mai face si monitorizarea cu mijloace mobile. Rezultatele sunt interpretate de diferite institutii aflate in subordinea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica.
Noi ne iradiem zilnic cu laptopul, telefonul, calculatorul, dar ne uitam la antene dispuse la zeci de metri deasupra noastra. Ai vazut macar o data un copac aproape de liniile de inalta tensiune? Are crengile aplecate. Unul mai departe cu 10 metri n-are nimic. Chestie de fizica elementara.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca esti atit de inapt incit crezi ca te vor iradia alea 5G mai mult ca cele 3/4G actuale, esti... inapt. Ca sa folosesc un cuvint ponderat.