| elena14 a întrebat:

Sunt clasa a-VIII-a si nu stiu la ce profil sa ma duc la real sau uman? Nu prea le am cu matematica dar am inteles ca pot avea mai multe sanse daca urmez un profil real, nu stiu ce sa fac pls raspunsuri

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Intr`adevar, cei care urmeaza un profil real au sanse mult mai mari de afirmare in privinta carierei in momentul de fata... dar nu poate nimeni sa iti spuna ce profil sa alegi, important e sa iti placa tie...parerea mea!

7 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Pai daca nu iti place matematica de ce sa te chinui... in clasa a 9 si a 10 nu prea faci matematica... dar in a 11 - 12 cam pe asta se bazeaza... parerea mea este sa duci la un profil uman... este mult mai frumoswinking

| kh1ss a răspuns:

Depinde si ce vrei sa faci in viitor

| mihalitza a răspuns:

Elena, cel mai bine este sa mergi la un cabinet de psihologie.Acolo au niste teste speciale, cu ajutorul carora te pot indruma cel mai corect, sau, daca locuiesti intr-un oras mai mare, Universitatile au cite un cabinet CIPO-centru de indrumare profesionala...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

De ce nu i-a recomandat nimeni profilul economic-servicii? eu sunt la u astfel de profil si facem decat 2 ore de matematica pe saptama si 4 ore de romana.eu ti-l recomand! Absolventii de liceu economic au mari sanse sa fie angajati dinainte sa termine liceul si sa fie sprijiniti in terminarea facultatii.

| LuS[z] a răspuns:

Gandeste-te ce ti-ar placea mai mult. discuta cu parintii colegi prieteni cere-le si lor parearea. ei te cunosc mai bine si iti pot spun ce "inclinatii"ai spre ce profil.

| LittleZyzy a răspuns:

Alege real.Nici eu nu le aveam cu matematica in clasa a VIIIa, dar cu toate astea am terminat cu bine profilul real, biochimie.Ai mai multe posibilitati dupa terminarea liceului... Poti urma o facultate de medicina, farmacie, chimie, biologie, economie.etc.Pe cand cu profilul uman, nu prea vad alte job-uri doar profesor de romana sau latina...In fine, e alegerea ta. Tu deciziwinking

| diana13 a răspuns:

Buna. eu cred ca e mai bine sa alegi profilul uman. acum depinde de tine. succes!