| Zsolt15 a întrebat:

Sunt in clasa a 7-a, maine e 8 martie,la profesorii aduc ciocolata, as vrea sa aduc si fetei pe care o plac, i-as putea duce?

8 răspunsuri:
| AlexCristi97 a răspuns:

Mi se pare putin ciudat si sa duci ciocolata la profesori...le-ai luat cate o cutie fiecarei profesoare?
Daca si colega te place, va aprecia enorm gestul. Daca ii esti antipatic sau este ceva mironosita, s-ar putea sa se termine nasol.

| Zsolt15 explică (pentru AlexCristi97):

Da,fiecarui profesor, si nu stiu daca ma place

| AssoX a răspuns:

Mai bine ii dai un trandafir si atat, n-o face sa se simta prea speciala laughing.Mai vorbesti si tu cu ea o saptamana apoi o chemi prin oras.

| CocaColaRO a răspuns:

Depinde,eu am 16 ani si anul trecut iubitei mele (Am fost clasa a8-a) i-am adus un tradafir rosu cu o ciocalata milka frumos in forme de inimioare si un parfum (45 de lei parfumul,depinde, nu conteaza, bun sa fie laughing ). Acum depinde de gusturile ei. daca la mine a functionat, nu garantez.

Fetele sunt complicate, dar daca stii cum sa le iei crede-ma ca-i usor.

| Zsolt15 explică (pentru CocaColaRO):

Eu stiu ca îi place milka, si doar aia as duce

| CocaColaRO a răspuns (pentru Zsolt15):

Foarte bine atunci, este okey.Nu uita ca daca te iubeste gestul conteaza, printr-o mica atentie poti demonstra multe. Funda? smug

| untu a răspuns (pentru Zsolt15):

Nunumai ciocolata MILKA, ci sa duci si o floare (un trandafir rosu sau ce floare ii plac ei).

| Zsolt15 explică (pentru CocaColaRO):

Sti,eu o plac dar nu suntem impreuna, suntem un fel de prieteni, eu nu stiu daca ma place dar sper dar mersi de ajutor