Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 13 Noiembrie 2024 sunt:
Bună TPU, dacă m- am conectat la contul de icloud de pe un nr care deja mai are un alt cont de icloud are ceva? Spun asta pentru ca totul a mers bine dar când sa îmi instalez aplicațiile îmi arăta...? (mai mult)
Salut! stie cine un activator pentru windows 10 bun?
Ce vpn merge pentru a accesa din Moldova aplicațiile din România?
Bună ziua.Va rog sa I mi spuneți care e diferența dintre mascul și femela la turturele australiene cu mot Ms
Salut clan. Tocmai ce mi-am achiziționat un soundbar JBL BAR 500 si as vrea sa caut niște boxe wireless compatibile cu soundbar-ul ceva idei
Salut!, doresc să întreb ceva. Cat ar costa un obiect ( bicicletă) prin curier, având în vedere că sunt 610.2 km intre locatii
Eram pe Bestjobs și din greșeală am apăsat pe opțiunea Adaugă job și cred că mi s-a creat un cont de angajator. Cum îl pot șterge?
Salutare! Am nevoie de putin ajutor. Elev de clasa a 12 a, "debusolat putin/nu stiu exact ce sa fac cu viata mea dupa" sa zic asa, as dori sa fac o facultate (nu Politehnica) si sa lucrez in IT. Ce...? (mai mult)
Am comandat un inel de argint să- l dau unei prietene de ziua ei doar că l- am comandat de pe Edenboutique. Am fost sunată după de ei să- mi spună că nu îl mai au după și acum pe site apare din...? (mai mult)
Azi m-a sunat digi si au spus ca o sa va sune colegii, ora era 17:00 cand m-au sunat de la digi dar nu a venit nimeni, oare o sa vina maine?
Imi pot lua bilet de tren de la cfr pe baza carnetului de la postliceală?
Se poate să schimbi diamantele de pe tik tok în monede? Dacă nu, pentru ce sunt diamantele?
Buna seara. Am o intrebare pentru un prieten. Se poate ca angajatorul sa te scoata sau sa iti incheie contractul de munca daca nu ai mai avut de munca doua saptamani si apoi sa te bage din nou cu contract?...? (mai mult)
Pe pistele de biciclete, ce alte vehicule pot circula si cu ce viteze legale, aceste pot parca pe pista partial sau total blocand pista ce se poate face in acest caz sau daca o trotineta circula cu 50...? (mai mult)
Am cumpărat niște ghete și mă cam jenează la montul de la piciorul drept. Nu vreau sa le returnez pentru că în rest vin bine, doar la mont este problema. Ce as putea să fac să nu mai mă deranjeze...? (mai mult)
Mai exista munca agricola în România? Cam toate terenurile sunt vândute la străini! Unde se mai poate munci in agricultura în România?
Dacă am plătit comanda online mai trebuie să mai plătesc odată când o ridic de la easybox?
Ce trebuie sa fac ca să am card la o farmacie Catena?
Din ce se da medicina in Bucuresti? Corint sau Barrons?
Salut, TPU! Având în vedere că bunicul meu a murit astăzi, sâmbătă, ce informații utilitare îmi puteți oferi în privința prezenței/absenței mele la școală? Știam ceva de o scutire de ...? (mai mult)
Cum pot scăpa fetele de proxeneti dacă acești au relatii în politie sau ceva de genul, adică ar putea scăpa sau asta le este soarta? Mulțumesc
Bună ziua! Am o problemă la unul din apometre. Fără să fie apa deschisă se învârte înainte și înapoi. A pățit cineva așa ceva?
Salut, tot vad ca este plin tiktok ul cu persoane care vand parfumuri 1:1 cu cele originale, multi spun ca le au din Turcia, ma poate ajuta si pe mine cineva? de unde pot cumpara si eu parfumuri 1:1...? (mai mult)
Salut am o intrebare de ce unii oameni dorm cu pistolul sub perna?
Bună, cum pot sa ajung la spital? Sa nu fie ceva grav.
Am făcut un împrumut de 1500 de lei, iar în contract este specificat că trebuie să rambursez 2610, 30 lei. Totuși, a doua zi după ce am luat creditul, am primit un mesaj în care mi se spune...? (mai mult)
Bună seara am un băiețel de un an și o luna de când am început diversificarea pe la 6 luni a avut probleme cu constipația și încă are și în prezent am fost la multi pediatri ce au prescris ...? (mai mult)
Bună seara, pot sa scot bani de pe revolut chiar daca am card virtual? Adică dacă nu am card normal și decât virtual? Și știe cineva dacă ai card virtual poți să îți faci și card normal ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un soundbar si nu stiu care sa aleg din urmatoarele 3 modele care le- am gasit. care este mai bun? Soundbar Samsung HW- Q600C, 3.1.2, 360W, Bluetooth, Subwoofer Wireless, Dolby...? (mai mult)
Am fost internat 1 săptămână în spital cu endoftalmita, am primit tratament pentru 1 luna acasă după externare. După cât timp se recuperează ochiul(vad foarte puțin în ceata la scris...? (mai mult)
Știe careva cu ce aromă este ceaiul Lipton de la cinema city din Cluj?
Salut, am un card BT Pay și mi-aș mai lua unul, de la ce banca sa fie? Aveți vreo recomandare anume? Mulțumesc anticipat.
Exista vreo aplicatie gratis care sa traduca corect textul dintr-o poza?
Vă salut! Am o întrebare, eu locuiesc într- o garsonieră și bucătăria și dormitorul sunt unite și nu sunt separate de o ușă, ce soluție aș avea ca să le separ? Ceva ieftin cat să se încălzească...? (mai mult)
Am cumpărat o cutie de bomboane chocotof și când am când am mâncat din bomboane am observat că sunt foarte tari. M- am uitat pe termenul de valabilitate și scrie că o să expire pe 01. 2025, ...? (mai mult)
Buna seara. Lucrez în Germania, pe data de 20 decembrie doresc sa plec acasă, vreau sa- mi închid contul bancar înainte sa plec, intrebarea mea este, angajatorul este obligat sa- mi facă lichidarea...? (mai mult)
Buna! Mi- am facut un cont ebay business deoarece vreau sa vand mai multe chestii acolo si nu reusesc sa imi actualizez banca.Introduc IBAN si imi spune ca nu ii valida.Am incercat Raiffeisen, Revolut...? (mai mult)
Cum pot afla de ce oficiu poștal aparține strada Grigore T Popa nr 18H Iași, cod 700946?
Am o întrebare. Știu ca nu e bine sa cumperi pui iarna/toamna pentru ca e frig. Întrebarea e:lampa aia care da caldura poate face fata sau nu?
Pentru utilizatorii București: Știți cumva care sunt prețurile pentru consumație in One Club? Cam pe unde se învârt?
Acum doua zile mi- au fost furate doua biciclete de langa casa de catre niste oameni angajați la o firma de construcție care lucreaza langa mine, cu o camioneta. Ce pot face? Am fost la politie si sunt...? (mai mult)
Salut TPU, dețin o mașinuță pe telecomanda cu un acumulator de 9. 6volti și 700mah, întrebarea mea este cat trebuie să țin la încărcat aceasta baterie? 8 ore?
Salut, astazi am dat niste banuti unei femei care cersea si dupa am intrat si i- am cumpărat di o paine, iar apoi dupa ce i- am dat painea, mi- a cerut si ulei. de ce nu se multumesc cu ce le dai...? (mai mult)
Ce- s cu pensiunile astea de la noi de sunt infestate cu ploșnițe? De ce proprietarii nu se ocupa sa nu mai fie invazie de ploșnițe in pensiuni sa fie curat și siguranta pentru gazde? De ce nimeni...? (mai mult)
Ce avion preferați pentru zborurile internaționale? Boeing sau Airbus?
Cum pot sa economisesc bateria de la laptop? Sa se descarce mai ușor! Menționez ca l-am cumpărat acum 2 ani!
Proteinele 100% Whey BIOTECH USA pot ajuta și creșterea kg și masa musculară intr-o dietă gym?
Salut. Vreau sa fac un drum in Unreal Engine 5, unde dau sa vad cati km de drum am creat pentru ca vreau sa creez un anumit numar de km de drum? Apropo inca ceva, vad ca nu am setarea de rotation...? (mai mult)
UPC sau Digi? Care este cea mai bună rețeta de Internet din România?
Va salut! Am luat mai de curând un arzător mic de gaz pentru camping cu rezerve c200, ca să îl folosesc când plec cu mașina. Problema este ca după ce îl las sa meargă 6 7minute rezerva de gaz...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ioana06i întreabă:
AcnaibSomlab întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Florazul15 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?