Buna
Parerea mea este ca ar trebui sa pui si Rosetti pentru ca, intr`adevar, mediile scad de la an la an si s`ar putea sa ai surprize :X.
Asta nu inseamna ca nu vei mai prinde locuri la celelalte.Nu intri in Rosetti pentru ca ai media prea mica, calculatorul trece la urmatoarea optiune si gata :*.
Nu exista nici`un risc. Poate vei intra in Rosetti.Sa ma anunti la ce liceu esti boboaca :*.
P.S:Eu intru in Sincai la filologie .
Si eu pun Rosetti primul, iar Babes al doilea.eu am media 8.09 iar dintre cele alese de tine clar Babes este cel mai bun,chiar daca se intra cu medii mici, e mai multa strictete si profesori mai buni, dar e alegearea ta.insa anul asta cred ca sunt medii mult mai mici si s-ar putea sa ai sanse sa intri si la Rosetti, dar eu zic ca e cam riscant sa pui licee cu medii mai mari decat a ta, caci risti sa ramai Doamne fereste nerepartizata.
Stiu.Si sper sa nu raman pe dinafara.Dar ieri am intrebat cativa colegi de la mine din clasa si o fata desi are media 8.04 a pus Cantemir Mi se pare penibil ca nu are cum sa scada 50 de sutimi sau cat e.
Oricum mersi de sfat si multumesc doamne ca nu am pus caragiale