| ciprian112 a întrebat:

Sunt nehotarat in privinta facultatii pe care sa o urmez(termin anul asta):ori civernetica de la ASE, ori Automatica si Calculatorare de la Politehnica! Am neovie de un raspuns mai bun, profesionist sa spun asa...de un an ma pregatesc la economie, mate pewntru ase, insa cred ca as face fata si l fizica de la politehnica intrucat admiterea e usoara, sa o termini e mai greu

3 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Am intalnit multi dezamagiti de cibernetica de la ASE, printre ei si Mircea Badea.Este de preferat Politehnica.Cunostinte mai solide.Nu sunt in domeniu, dar reproduc ce se spune.

| Fredie a răspuns:

Salut. Ambele sunt facultati bune dar si foarte grele. Depinde ce iti doresti sa faci si dupa aceea. Daca ai de gand sa ti faci o cariera in domeniul programarii, poate ar fi mai ok sa alegi Automatica, desi nici Cibernetica nu e rau. Eu iti urez oricum, multa bafta si putere de munca, pentru ca vei avea nevoie pentru a termina cu bine oricare din cele doua facultati. Bye!

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Cibernetica ( nu civernetica ) este de fapt programare cu iz puternic de economie. La Automatică faci automatizări, roboți etc.
Iar la Calculatoare faci programare, adică dezvoltare aplicații software. Noi nu putem ști ce-ți place ție. Important e să știi ce se studiază la specializările respective, ca să poți face o alegere.