Ca asa e lumea, rautacioasa. Nu mai pune la suflet, trateaza-i cu indiferenta si tu.Nu merita atentia ta!
Pentru ca asa cum s-a mai spus lumea e a dracului de rautacioasa.Stiu ca iti e greu da nu le da importanta inseamna ca sunt oameni de cea mai joasa speta cu care nu poti obtine un dialog si nu merita atentia ta. Ei vor sa se faca remarcati prin cat de cool sunt eu ca m-am luat de X.Ma refer si la fete si la baieti.De regula fetele sunt mai rele ca baietii pentru ca sunt invidioase pana peste cap. Da nu-ti face griji genu asta de persoane nu vor reusi nimic in viata. Tu vezi-ti de ale tale. SI CEL MAI IMPORTANT NU TE LASA CALCATA IN PICIOARE pentru ca lor asta le place sa-ti provoace tie suferinta cu sau fara motiv.Ne poti da un exemplu? sigur nu ti se pare tie ca toti isi bat joc de tine?
Cunosc sentimenu`... anul` trecut(fostul` an scolar) multi baietii si-au batut joc de mine. Da` anul` asta sper sa nu mai am probleme pentru ca a plecat unu` din ei, care incepea mereu cu badjocoreala. tu cati ani ai? poate te ajut daca imi zici
Pai probabil datorita look-ului. Eu doi ani am fost la scoala cu parul pe ochi si toti ma strigau emo emo. Dar mi-am schimbat look-ul si nu mai striga acum . Sau pentru ca te invideaza sau sunt impotriva ta din anumite cauze. Incearca sa nu mai ii iei in serios. O sa ii faci sa se simta mai importanti si o sa-si bata joc de tine si mai mult. Dar n-ai precizat... In ce fel isi bat joc de tine?
Că nu au cei 7 ani de acasă, se cred importanti si vor sa para niste duri smecheri! cel mai bine ar fi sa nu ii bagi in seama.Nu le da importanta pentru ca sunt niste nimicuri!
Si eu sunt la fel ca tine
Probabil ca acela este modul lor de a glumi[eu urasc asta]
Si eu m-am confruntat cu problema asta si intr-o zi am zis gata, celor care isi bateau joc de mine ii rasplateam cu aceeasi moneda ii faceam sa se simta prost mai pe romaneste imi bateam joc de ei(pentru ca si ei o faceau).
Am inteles perfect problema ta! Din pacate acesta este un site pe care activeaza oameni normali, nu clarvazatori.
Raspundele cu aceeasi moneda, incearca sa nu ii bagi inseamna si sa ai incredere in tine si fi mai curajoasa si binenteles sigura pe tine.Si o sa mearga.
Lumea este rea, sa nu te surprinda.Aia care jignesc, pur si simplu au o viata atat de plictisitoare incat incep sa isi bata joc de lume.Stiu din proprie experienta.Toti isi bateau joc de mine pentru ca aveam dinti putin cam strambi.pana cand am clacat. Le-am spus parintilor mei, iar tata, cam impulsiv, s-a certat sau poate mai mult de atat cu aia...Acum,nimeni nu mai zice nimic, stiind ca'daca te iei de aia, vine tasu.'Oricum fi tare! Nu incerca sa fi draguta cu cei care te batjocoresc, caci o sa te ia de proasta. Poarta-te indiferent. Tine capul sus, nu ai niciun motiv sa-ti fie rusine de tine!
Mai glumeste, bine nu in exces ca dupa aia zic aia ca ai venit de la ca$$a loco, si inca ceva daca aia isi bat joc de tine inseamna ca tu stai cu niste pitici si te joci(ma rog pierzi timpu`), gaseste-ti niste preteni/ne mai maturi/re ca sa ai cu cine vorbi(si eu`s ca si tine de aia nu vorbesc cu multa lume, ca n-am ce )
Sh eu sunt la fel ca tine. Eu am inteles ca ei incearca sa ma fac sa nu mai fiu asa serioasa sh sa devin mai nebuna. Mie asata mi s-a spus. Am vazut ca asa este fiind mai atenta la comportamentul lor. Incearca sh tu!
Arata ca esti o fata puternica.Incearca sati corectezi neajunsurile. Mai glumeste si tu oleaca.
Dannnny întreabă: