Sigur nu prin lege. E un serviciu de asteptat cel putin de la un restaurant, dar nu e obligat.
E de asteptat ca un restaurant sa iti dea apa de la robinet pe gratis, dar la fel, nu e obligat...
De asemenea sunt sigur ca atunci cand intrebi de restaurant, te referi ca astepti un nivel de calitate a serviciului, la fel cum facem diferenta dintre hotel, motel si hostal, dar nu exista un standard cel putin aici.
Obligate nu sunt de vreo lege, dar eu nici nu am gasit restaurant care sa ma refuze
Obligate de lege, NU
dar, un restaurant la care ai dat o tona de bani pe mancare si nu face asta, CHIAR E DE RAHAT, si nici unul nu vrea sa fie considerat asa (te duci pe o retea de socializare si ii faci de rahat si azi-maine aud toti, dupa care nu mai au clienti)
PS... lol, intre timp mi-a picat fisa
daca restaurantul sau promotia e "mananci cat poti" atunci EVIDENT ca nu poti sa iei acasa!
Daca tu îi rogi sa i ti puna mincarea la pachet nu cred ca ar spune nu, dar te referi la mincarea pe care nu ai terminat o din farfurie? Sau in general vrei sa stii daca restaurantele pun mincarea la pachet fara sa o consumi acolo.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Iepurijg întreabă: