| grigor3 a întrebat:

Sunt sanse mari sa avem un razboi?

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu cred asta, mai mult e propaganda, vrajeli atat

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca exista posibilitatea asta petru ca acum oameni sunt mai deschisi sunt multi straini la noi si multi romani la ei nu cred ca ar fi cazul de asa ceva acum in afara de teroristi care se arunca in aer nu cred ca ar exista oameni militari soldati intregi la minte care sa ucida alti oameni petru niste dispute politice.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Sper ca glumesti.Sa fii militar/soldat inseamna sa primesti ordine.Cine nu asculta ordinele este considerat dezertor sau suporta consecintele.Razboiul e inevitabil cu sau fara parerea ta.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu o sa asculte nimeni de parerea mea ca nu cotrolez eu armata si nici nu decid eu daca e sau nu razboi mi-am spus parerea.Ca nu cred ca in secolul 21 mai sunt minti atat de inguste incat sa nu poata rezolva o disputa decat cu pumnu, arme si bombe.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Exact cum a spus si Popescu_Eugen_1964, razboiul nu s-a terminat niciodata.Sunt miscari politice.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Razboiul e inceput din 2007 care se numeste Criza economica. Daca dai de buna voie cadou ce ti se cere e ok, daca nu -vezi Yugoslavia, Irak, Libia etc. Dar nu e exclus sa vrea cineva sa inceapa o incaierare cu batele pe teren care nu e al lor, adica la noi. Razboiul nu s-a terminat niciodata, din 45 au fost 300 de razboaie asa ca " razboi rece " e o pacaleala pentru prosti. Asta afecteaza toata planeta.

| Nemessys a răspuns:

Deja avem unul. laughing Nu cu alta tara. Avem un razboi intre noi happy.

| FaraNumePls a răspuns:

Nu cred, și chestia aia ce probabil ai auzit-o la TV de acea amenințate daca putem sa ii spunem așa, e doar așa...o prostie rusă laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...chiar deloc.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Da. In curand Al Treilea Razboi Mondial.

| KronstadtResurrection a răspuns:

Mergeți, bă, la muncă. Numa' la tâmpenii vă stă mintea.

| Bisbiavatar12 a răspuns:

Da.

| DaniAdrian a răspuns:

Sansele sunt de 0% plin simplul fapt ca nu avem lupatatori devotati, armament, ehipament, conditii si curaj, in timp ce alte tari trag cu armament din 2005-2010, noi inca tragem cu PM( AK-47) din 1963-1962, autoturisme din 1970-1980, iar cele mai noi nave militare pe care le avem sunt NPR ( nave purtatoare de rachete) din 1990. Adica cine si-ar dori sa intre in conflict cu noilaughing cand ar putea da buzna in parlament si sa spuna''gata de azi sunteti ai nostri", de ce? Pentru ca nu avem cu ce, sau am avea daca acei blestemati nu ar mai fura atata si ar face ceva in lagatura cu reputatia, scutul si tara noastra.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DaniAdrian):

O bomba nucleara si se rezolva, usor

| Pabibabum09 a răspuns:

...Nu se stie niciodata! laughing

| Alex007xD a răspuns:

Razvoi cu arme nu, razboi financiar, peste tot in lume.

| WolfYTB a răspuns:

Sincer in zilele astea razboi e cu aia de la internet daca ti-l taie

| Black13LoL a răspuns:

Singurul razboi dus este cel interior rolling on the floor inainte de asa-zisa "recrutare " in parlament laughing Cand de gandesti daca sa furi sau nu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Black13LoL):

Nicio tara nu poate fi distrusa fara complicitate din interior.