| penelope a întrebat:

Sunt studenta in anul 2.As vrea sa stau in gazda la o pensionara, batrana care sa nu-mi ia foarte mult iar in schimb sa o ajut la cumparaturi, la facut mancare.stiti pe cineva care ar accepta asa ceva?

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Penelope, chiar daca ai mai postat o intrebare cu continut asemanator(in care precizezi orasul Iasi )in fiecare noua intrebare(chiar daca este varianta a primei! ) trebuie sa precizezi locatia! Altfel, dupa cum singura-ti dai seama, iti diminuezi sansele de a fi ajutata! Doar intamplarea a facut sa-ti citesc prima intrebare, ceea ce nu inseamna ca toti utilizatorii TPU, inclusiv cei care-ti pot da informatia necesara, au aceasta sansa!

| Corina a răspuns:

Draga mea, desi n-ai precizat, stiu ca esti studenta la Iasi. Cunosc vreo doua batrane singure, pe care as putea sa le intreb, daca vrei, dar cred ca ar trebui sa discutam ceva mai multe detalii. Cu prietenie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi tu, Romania e mare! Asa ca ar trebui sa spui si in ce oras vrei o gazda ( ca cineva sa aiba un raspuns pentru tine )!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te intereseaza in CLUJ, stiu eu pe cineva, lasa un numar de telefon sau eventual o adresa de EMAIL

Răspuns utilizator avertizat