Http://www.jucariidejucarii.ro/......umini/cred ca aici gasiti ce cautati succes
Eu imi dau cu parerea ca ar fi distractiv si ai putea imprima un zambet copilului tau printr-un laser sau prin acele brichete(sa nu fie in niciun caz cu gaz!) care au lumina in coada. Poti sa apesi pe acel buton seara sau intr-o camera mai intunecoasa si copilul tau se va distra pe cinste si eu ma distrez . Poti cumpara orice jucarii vrei din cel mai apropiat Carrefour.Ar fi foarte distractiv sa-i iei un glob ca de discoteca (care se gaseste in Carrefour) si sa il agatzi pe tavan
sper sa te ajute
xoxooo, mary
Salut bobocandrei, nu te supara dar copilul tau cati ani are si din ce cauza are hipoacuzie? Sper sa nu te superi de intrebare, si eu port aparat auditiv, am hipoacuzie pe ambele urechi si am 15 ani, dar toata lumea ma considera un om normal! stima.
Doar o sugestie- ati incercat jucariile care fac baloane de sapun Pustefix? Ofera o mare satisfactie iar gama Pustefix are jucarii care necesita implicarea copilului - pe unele jucarii (figurine) trebuie sa apese, in altele sa sufle, cu altele sa se miste. Solutia pentru bule este non-toxica, fabricata in Germania si nu lasa pete. Pentru sugestii va asteptam pe jucariisicadouri@gmail.com