Sa faci cand e posibil upgrade si la sursa, dar macar la ceea ce ti-am aratat-o eu. Pana atunci, risti cu ce ai.
Delux-ul face pocnitori. Eu nu as recomanda folosirea unei astfel de surse la niciun sistem, nici macar office. As recomanda schimbarea sursei.
E o sursa no name, cu electronica de proasta calitate. E foarte probabil sa nici nu scoata 450W. Poate sa pice in orice moment, si dupa ea sa ia si celelalte componente. Merita investitia intr-o sursa mai serios
http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-400w/ - minim asta.
Sursa KME 500W, PX-500RQEG poate sa duca toate aceste componente? placa video ATI Radeon Sapphire HD 6570 1 gb/ddr3 128 bit, procesor AMD Athlon II x2 2.9 gHz, 1 hdd 320 gb, 1-DVD Writer, 2 placute fiecare de cate 2 bg/ram 1333 DDR3? sa mearga la cea mai mare performanta a placii video? si toate celelelate?
Risti sa pice sursa, sa arda si celelalte componente. Depinde de noroc. Poate rezista si 10 ani, poate sa pice in doua saptamani. Avantajul surselor mai scumpe e ca au componente electronice de calitate mai buna, au sisteme de protectie in ele (la fluctuatii de tensiune de exemplu). Si de multe ori dezvolta puteri mai mari decat cele mentionate.
Antonia23K întreabă: