HepHap, ma faci sa ma repet. Observa cine pune astfel de intrebari. Cea mai buna metoda e ignoranta si indiferenta. Daca ne pasa, chiar si negativ, vor avea succes.
Va anunt ca multi astia fac banul sa curga, fac site-ul sa reziste. Fie ca ne place, fie ca nu ne place.
Flav, eu sper ca macar moderatorii sa citeasca ce am scris si sa inteleaga ce se intampla aici. Lucrurile trebuie sa se schimbe.
De acord! Ar fi bine daca nu s-ar mai pune nici intrebari care provoaca dezacord intre useri. Chiar nu este frumos sa vezi cum X, Y si Z se cearta din diferite motive inutile.
Flav vrei sa zici ca popularitatea saitului trebuie sa se mentina oricum, nu? Asta am observat si eu. Si cred ca ar trebui sa ne aducem aminte care este scopul acestui sait.
E vorba lui Lapusneanu, Flav: "Prosti, dar multi!" ...care nu ne lasa! Cati dintre noi vom ignora si cati se vor arunca cu capul inainte?
Dar in acelasi timp si strigatul tau, HepHap, are aceeasi soarta... mi-e teama ca e ca la Nichita: "Iar eu strig si nu se-aude, marile din nou sunt ude!"