Cele mai bune calitate-preț! Si acum la modelele mid au si 5 ani de updateuri garantate. Daca vrei ceva ieftin : moto g54 power. Excelent, sub 1000 ron. Daca ai buget mai mare recomand motto neo g 50. Eu a trebuit sa il las mamei mele, fostul meu g54. Mi-am luat Samsung xcover 7 pentru ca este rugged. Dar imi lipseste interfata stock si curata de pe Motorola.
Buna. eu Motorola am. nu am avut toti banii la acel moment sa-mi cumpar un telefon, dar m-am dus la o reprezentanta Orange unde am vrut unul pe abonament si a fost cea mai buna oferta. recunosc ca nu sunt o amatoare a tuturor aplicatiilor, dar pentru cat folosesc eu este ideaal si ii tine bateria destul de mult dupa aproape 2 ani de folosire
Da, dar depinde pentru ce anume, si ce model alegi.
De exemplu, vrei sa faci poze bune si cumperi G32,
vei fi dezamagit.
Trebuie sa alegi un model cu o camera cu senzor mai mare (nu e vorba de MP, ci de marimea senzorului foto, acel numar de forma x/x.x", exemplu 1/1.56". Cu cat numarul de dupa / este mai mic, senzorul e mai mare, si vei obtine poze mai calitative).
Daca te intereseaza gaming-ul, trebuie sa te asiguri ca alegi un model cu procesor puternic si macar 12GB RAM.
Au si ele niste aplicatii nefolositoare, dar nu atat de multe precum brandurile chinezesti.
Sunt bune pentru calitate la preț redus nu mai că Motorola g10 nu prea dă destulă lumină când ești afară și bate soarele
pituuu întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: