Nu sunt credincios,de fel sunt sceptic in orice privinta, dar modul cum a evoluat viata pe pamant cat de cat e bine explicata prin mecanismele propuse de darwin apoi sau mai adaugat si alte mecanisme, ca inca nu stim cum a aparut viata nu inseamna ca exista dumnezeu sau vreo zeitate, momentan nu stim, se poate ca o cometa sa fi adus viata pe pamant, cine stie in orice caz ceva stim sigur ca viata exista
Este un fapt stiintific, cei care o neg habar nu au de ia, eu nu am cunoscut cineva care sa se indoiasca de ia si sa o cunosca, nu e nevoie de nici un desigur, mecanismele evolutiei explica foarte bine viata
Ateismul nu are legatura cu evolutia man, normal ca nu e completata mai sunt multe de descoperit, mann eu cred ca omul se va sinucide singur
Nu are legatura una cu alta, sunt crestini care cred in evolutie
Pe 23 nov. 2017 laureatul premiului Nobel 2009 pentru fiziologie/medicina, biologul Jack Szostak, a cerut retragerea lucrarii stiintifice (publicata 2016 in "Nature Chemistry") prin care sustinea ca a descoperit modul in care viata a aparut pe Pamant. A declarat ca greselile continute in respectiva lucrare (publicata in 2016) sunt "cu adevarat stanjenitoare"!
Vezi in sursele:
https://www.nature.com/articles/nchem.2885
http://www.descopera.ro/......njenitoare
p.s. Ai grije sa nu devii un adevarat "credincios" al teoriei!---nu stim sigur nici macar care dintre cele doua molecule "minune "ale vietii a aparut prima data: ADN-ul sau ARN-ul.
Teoria evolutiei nu are legatura cu aparitia vietii
Las ca voi uploda niste doc pentru tine zilele astea ok
Aici nu e vorba de ceea ce resping ei sau ce admit ei, e vorba de dovezii, in prezent nu exista nici o dovada ca exista ceva after this life, da am si doc legate de teoria evolutiei
Nu e sf deloc, sunt ipoteze apoi se ia fiecare tabara care isi exprima parerea, asa e metoda stiintifica, desigur ca totul depinde de ce dovezii exista, o ipoteza e o ipoteza atat cat timp cat nu exista dovezii
Ca e sf asa ceva, o data mort esti pe veci si asa vei fi, sunt doar ipoteze atat, isi recomand https://www.sciencedaily.com/
Da,fara o activitate cerebrala esti mort
Ei, na! ---fara existenta acestor doua molecule capabile de autoreplicare n-ar exista mutatii, variabilitate, selectie naturala.
Vom vedea ce sa spun
Fara scanteia datatoare de viata nici evolutia nu ar fi fost posibila; dar pare cert ca nu dumnezeu a apris becul.
Nu sunt credincios,de fel sunt sceptic in orice privinta, dar modul cum a evoluat viata pe pamant cat de cat e bine explicata prin mecanismele propuse de darwin apoi sau mai adaugat si alte mecanisme, ca inca nu stim cum a aparut viata nu inseamna ca exista dumnezeu sau vreo zeitate, momentan nu stim, se poate ca o cometa sa fi adus viata pe pamant, cine stie in orice caz ceva stim sigur ca viata exista
Este doar o teorie, care cuprinde spicuiri de elemente stiintifice dovedite/demonstrabile; dar cu mari lacune privitoare la "scanteia viului". Roaga mintosii care pretind ca este 100% adevar: sa-ti explice relatia dintre meduzele fotoluminiscente si pasarea coliri, sau ornitorincul si diavolul tasmanian.
Mihai651 întreabă:
Catalin979 întreabă: