Buna intrebare.pai eu.cred ca da as face-o pentru ca inseamna f mt pentru mine.:*
PwP:*
Da, bineinteles! Desi poate dupa aceea o sa sufete mult stiind ca am murit pentru ei, insa nu as putea sa traiesc cu ideea ca au murit si puteam sa impiedic asta daca interveneam.
NU, doar pentru COPIII mei. sincer, i-as ajuta pe ceilalti, cu donare de sange, cu bani, as vinde casa, poate, dar viata mi-a dat-o Dumnezeu si cred ca singurii pentru care m-as lipsi de acest dar sunt copiii. restul sunt ipocrizii
Nu. Pentru ca daca eu mi-as da viata, n-ar avea nici un rost, n-am fi fericite nici una` dintre noi, nici eu(ca-s moarta, fara mama mea alaturi), nici ea(ca are copilu` mort ). Asa daca ar fi 'destinu`' si as muri de buna voie, cred ca s-ar impaca mai usor cu ideea de cat ca am ales eu sa mor, pentru ea ce-i drept, dar cred ca nu ar fi foarte fericita, ar fi de parere ca ea s-a realizat in viata, si ar fi fost randu` meu. Si`n plus nu`i dreptu` meu sa mor cand vreaupentru oricine-ar fi. Dumnezeu mi-a dat viata, tot EL mi-o ia, sa zic asa, desi suna unpic cam dur. Si nu cred niciodata ca Dumnezeu m-ar pune sa aleg intre viata mea si a mamei mele sau tatalui meu.
Sa fi iubita`!:*:*:*
Si eu mi-am pus intrebarea aceasta candva.Si nu as sta niciun minut pe ganduri pentru o decizie!
Julyssa` eu am intrebat daca tu te-ai sacrifica pentru parinti sau frati tai e logic ca orce parinte ar plange dupa copilul sau dar intrebarea reala era daca te-ai sacrifica tu pentru viata lor sa fi pusa in situatia in care ai alege intre viata ta si a parintilor tai te-ai sacrifica>?