Http://www.manualdefizica.ro/wp-content/uploads/2013/04/SINTEZE-DE-BAC.pdf
Legea lui Joule nu e importanta.
E, U, u nu sunt acelasi lucru.
E il poti afla din legea lui ohm sau din legea lui kirchhoff daca ai destule informati in exercitiu.U=I*R( r mare) u=I*r(r mic)
cauta pe youtube exerciti cu gruparea rezistentelor, condensatorilor, kirchhoff etc
Depinde de ce nivel, sunt de la nivel 0 https://ro.wikipedia.org/wiki/Curent_electric pana la tehnologia de energie libera Khese. Esti prizonier in TPU si nu poti umbla pe strazi ca gugal sau youtube?
Dacă tu găsești ceva bun pe,, gugal" sau youtube într-un timp cât mai scurt, jos pălăria! Pe mai toate site-urile care am fost, nu am găsit ceva de dai doamne. Ca să nu mai spun că pe unele site-uri, informațiile respective nu erau complete.
Pai de ce am mentionat ce nivel? La un domeniu asa vast cred ca numai cartile te ajuta pe specificul care il cauti. Aici suntem de-a valma copii cu batrani, nu stii cu cine vorbesti. Si eu as vrea multe dar sunt departe departe si nu am ce lua de pe net iar cu cartile e greu sa pui pe altii sa-ti caute / trimita etc.
Păi dacă sunt paralel cu paralela, tu ce nivel crezi?
Crezi ca eu sunt vreun savant? Am crezut ca nu stii nici unitati de masura ca n-ai dat detalii. Vad ca stii totusi ceva ceva.
Paralela? Asta am făcut și fac la Geografie...
Eu doar am vrut să te întreb dacă ai niște surse din care să ma informez.
Ce vrei sa stii? Mi ar fi usor sa ti distez toata teoria de la electricitate si parte de probleme
Kjhiok68945 întreabă: