| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Știți cumva dacă SaladBox a dat faliment? Am auzit ca sunt mall-uri unde nu mai este și era cam singurul restaurant care era mai decent și nu făcea parte din,, plan " chiar dacă nu prea mâncam de acolo,, eu în general nu mananc de la mall și fast food, motivele vi le-am spus în întrebările mele vechi "! Nu ar fi trebuit și ei sa anunțe dacă au dat faliment, pe site-ul lor oficial nu scrie nimic și încă arata locațiile din mall-urile din România! Eu sunt foarte curios, a dat faliment SaladBox? Cine știe informații despre asta sa îmi răspundă și sa îmi spună de ce! Eu nu cred ca au dat faliment deoarece pe site-ul lor oficial nu scrie nimic despre asta, eu totuși nu am Facebook, poate sa fi anunțat acolo! Am auzit doar ca recent au plecat dintr-un mall din România! Chiar doresc sa știu asta! Eu cand mergeam mai demult în județele cu mall ma mai duceam acolo nu sa iau salata ci mai degrabă supa crema sau suc ( nu mai merg la mall acum deloc ) consider ca mall-ul este făcut sa te tina cu orele acolo fără niciun scop și sa cheltui banii pe lucrurile de care nu ai nevoie! Știți ceva despre asta? As dori sa primesc răspunsuri detaliate!

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"au plecat dintr-un mall din România"
Asa, si? De unde ai tras concluzia cu falimentul?
Mall-urile au chirii mari, poate au gasit o locatie mai buna si mai ieftina.