Afirmi ceva fara sa gandesti prea mult. Daca bombardau lagarele aliatii ar fi omorat mii de persoane nevinovate si chiar fara nici un rezultat, un lagar putea fi construit repede, chiar de catre detinuti. Numai bine!
Parerea mea?
11 Septembrie 2001 acelasi poveste, se stia de terroristi care aveau intentia de a ataca world trade center, si nu au facut nimic, sunt zvonuri ca fostul presedinte George W. Bush ar fi permis acest lucru, ca sa aiba un motiv sa intra in razboi cu Afghanistan si Iraq, motivul? Putere si Petrol!
In al 2lea razboi mondial nu stiu cum a stat treaba daca e asa cum zici tu ca s-ar fi stiut, eu nu am auzit astfel de zvonuri.
Da dar gandeste-te ca nici acesti oameni care erau de partea lui Hitler nu l-au putut omori! De ce? De frica oameni buni de frica. Oamenilor le era frica de el.In tot acest timp omul a vrut un conducator.Au vrut sa fie organizati dar iata ca puterea a dus la foarte multe crime de exemplu un om si-a omorat tatal pentru a fi rege, sau fratele dar roata se intoarce mereu si cei puternici ajung slabi.
anonim_4396 întreabă: