| laurici03 a întrebat:

Toate intrebarile pe care le-am pus in ultima vreme pe TPU mi-au fosr refuzate stitit de ce? Daca o va refuza pe aceasta imi pare rau dar daca nu o va refuza va voi da fundita.Si pot afla cine imi refuza melodiile?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Probabil intrebarile ti-au fost raportate de cineva. Imi pare rau. Si eu am cateva intrebari blocate, care nu contravin cu nimic regulamentului site-ului, insa s-au gasit niste "binevoitori", care sa-le raporteze. Asta e...

9 răspunsuri:
| laurici03 explică:

Pardon intrebarile

| melissuk a răspuns:

Scz zilele astea am intrat si nu ti-am vazut intrebarile

| marya a răspuns:

Poti sa faci ceva in scris si mie mi-au post refuzate si am citit nu era spam am scris corect asta e se mai intampla

| Aicilef a răspuns:

Nu poti afla. pune intrebari care sa iti foloseasca

| Andre a răspuns:

Sall ...in legatura cu intrebarea ta nu prea cred ca poti afla chestia aia cu cine iti poate refuza melodiile dar ma bucur pentru tine

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui ce intrebari ai pus, astfel ca pot face doar ipoteze, se pare ca nu au respectat conditiile(vezi la INTREBARI FRECVENTE), astfel ca au fost considerate ilegale, obscene, irelevante, spam etc. Intrebarile puteau fi refuzate(sterse) de program ori au fost raportate de alti utilizatori, nu poti afla singur, eventual poti cere explicatii trimitand un mesaj din CONTACT.

| Beatrice a răspuns:

Pai depinde de modul in care scrii, sa aiba un continut adecvat, daca e scris cu multe majuscule sau cu multe puncte de suspensiehee hee Este un "robotel" care triaza intrebarilehee hee [nu am inteles chestia cu melodiile blushing sad scuze...]
Sper ca ti'am fost de ajutor big grin

| maduts a răspuns:

Nu prea am inteles intrebarea tha.fii putin mai explicitha.pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Concluzia este ca nimeni n-are nevoie de melodiile/intrebarile tale, deci nu mai melodia/intreba. Acum gindeste-te si tu, intrebarea aia cu "cite fundite aveti?" de ce ai pus-o, din plictiseala? Pentru ca raspunsul il vedeai la profilele utilizatorilor care te interesauwinking