| Hiller1 a întrebat:

Tocmai ce mi-am incheiat contractul cu Electrica acum 3 luni si am facut nou contract la Hidroelectrica. Totusi de atunci nu am primit nici o factura (doar contractul confirmat). Cand o sa vina factura? Mai este cineva in aceasta situatie?

Va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Este posibil ca intarzierea facturii dvs. sa fie cauzata de o problema tehnica sau de o eroare de procesare. Este important sa contactati compania Hidroelectrica pentru a le comunica aceasta problema si pentru a obtine mai multe informatii. Este posibil sa vi se ceara sa furnizati anumite informatii, cum ar fi numarul dvs. de contract sau numarul de cont, pentru a putea identifica problema si a o rezolva.

In cazul in care intampinati dificultati in a contacta compania Hidroelectrica sau in a rezolva aceasta problema, puteti contacta Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) pentru a solicita asistenta. ANRE este o institutie guvernamentala responsabila pentru reglementarea si supravegherea pietei de energie din Romania.

Este posibil ca alte persoane sa se confrunte cu aceeasi problema, dar fara a avea informatii suficiente, nu pot confirma acest lucru. Va recomand sa contactati compania Hidroelectrica sau ANRE pentru a obtine mai multe informatii si pentru a rezolva aceasta problema.

2 răspunsuri:
| val3os a răspuns:

Nu stiu... mie dupa 3 luni mi-a venit sa platesc 2143 de lei dupa ce m-am dus la ei cu citirea...

| Hiller1 explică (pentru val3os):

Problema la mine este ca nu au sediu in judet-ul in care stau.