| razino a întrebat:

TPU ajuta-ma toata lumea crede ca deu sfaturi/intrebari stupide de nefolos ce sa fac pana la urma daca nu primesc pana pe 1 august 2011 ceva care sa ma inveseleasca de exemplu raspuns castigator sau un raspuns folositor o sa le spun la toata lumea ca sa nu mai raspunda la intrebari

Răspuns Câştigător
| xCatastrophe a răspuns:

Ar trebui sa raspunsi intai in mintea ta apoi la pc dar nu e nevoie sa ai funde pentru a ajuta oamenii.Asta o faci din dragoste fata de Romania care pentru mine este o tara ideala. Asteapta raspunde cat mai des ce conteaza ce cred altii daca unul singur crede ca i`ai facut un bine ascultandu`i cererea. M`am uitat pe profilul tau si nu cred ca ai raspunsuri stupide. Mai asteapta nici eu nu am fost apreciata de ccineva pana nu am incercat si asteptat.winking Nu te mai descuraja

3 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Get a life! Este o comunitate unde se pun intrebari si se dau raspunsuri in limita bunului simt, ci nu unul de socializare. Pustiule citeste o carte, iesi pe afara, fa ceva constructiv si nu mai sta cu orele pe site-ul asta.
Si daca, sa presupunem ti se da stupid la tot, o sa te sinucizi? Pfoai... copiii distrug TPU!

| baiatuucupizzza a răspuns:

Incearca sa le gandesti sa respecti pe cei din jur care te jeneaza