Salut bossu! Pai prima data incearca sa mergi fara o mana, dupa care trebuie' sa prinzi ceva avant si iei si cealalta mana, daca simti ca te dezechilibrezi pui mainile pe ghidoane. Sper ca te-am ajutat.
E mai bine sa ti mainile pe bicicleta, pana si ciclistilor de perfomanta le este greu sa pedaleze cum trebuie cand nu ai mainile pe ghidon asa ca mai bine foloseste'ti si mainile.
Te duci la mami si ii spui sa iti cumpere o bicicleta pentru ca deja esti prea mare pentru o tricicleta. Apoi ii spui sa iti taie netul si sa iti cumpere o carte de poezii
Esti cam mic pentru a merge fara maini pe bicicleta fara maini. Dar in orice caz daca tu chiar iti doresti atat de mult singura sansa e sa exersezi incontinuu desi poate ai sa mai cazi.
Bafta!
funditsaaaa?
Depinde.trebuie sa iti sti bicicleta bine:care e echilibru ei, unde are greutate mai mare(fata sau spate).dupa astea trebuie sa te ghidezi. apoi mergi cu o mana pe ghidon su una la spatele seii. apoi incearca cu amandoua prinse de spatele seii.asa am invatat eu.ai grija!
Trebuie sa ai bicicleta speciala pentru a merge fara maini.Nu poti merge fara maini pe bicicleta normala.
Stii bancu ala:. Mami uite fara o mana, mami uite fara ambele maini...mami uite fara dinti. Iti recomand sa nu incerci asta. E spre binele tau.