| euuilem a întrebat:

TPU am o intrebare, cat venit trebuie sa ai sa poti trai cat de cat bine un barbat o femeie si un copil de 3 anisori tinand cont ca platim chirie 50 de Euro plus consumurile; ( gaz, apa si curent) va rog raspundeti sincer, sunt cu moralul la pamant.Multumesc mult.

10 răspunsuri:
| FeliciaCorinaA a răspuns:

Eu cred ca un venit de 400-500 de euro v-ar putea permite sa reusiti sa duceti o viata buna mai ales pentru ca toti copii au nevoie de o gramada de lucruri, cu atat mai mult daca frecventeaza si gradinita. Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu putem aproxima noi, nu sti ce cheltuieli ai tu si ce inseamna pentru tine sa ai un trai bun.

spre exemplu banii pe care ii dai tu pentru chirie, intretinere eu ii dau pe benzina la masina. poate banii pe care ii dau eu pe mancare tu ii dai pe haine la copil samd. doar tu poti sa iti aproximezi cheltuielile

| neutrino a răspuns:

Notiunea de a trai " cat de cat bine" este relativa, depinde de la individ la individ, de la o familie la alta. Realitatea este ca exista oameni bogati si oameni saraci, si nu putem fi toti pe lista celor bogati. Trist este ca un copil nu-si poate alege singur parintii...

| michelia a răspuns:

Fa-ti tu o lista singur/a cu consumurile voastre curente si la total mai adauga cam 200 lei de rezerva pentru cheltuieli neprevazute.
Trece pe hirtie : chiria, utilitatile ( fiecare in parte), mincarea ( asta va fi cel mai mult), detergent, sampon, sapun etc, imbracaminte si incaltaminte ( macar chestiile minimale si cele pentru copil ), medicamente, transport, cablu tv si internet, telefoanele etc.
Probabil e ceva intre 15 si 20 milioane ( 2000 lei mai degraba ).
Se poate trai si cu mai putin cred, daca va limitati la strictul necesar, fara mofturele.

Răspuns utilizator avertizat
| sokey a răspuns:

Pai. Calculeaza si tu. 50 de euro chirie, presupunem 50 lei gazul ca nu stai intr-un viloi cred, lumina 150 de lei presupunem, apa aia 50 de lei pe luna le ajunge, mancare 400 de lei e destul de mult pe luna si fara tigari e ok. Eu am 15 ani sunt singur cu taicameo si ne ajugne 200 de lei cu tot cu tigari etc... Eu nu fuemz doar el si maicamea e in strainatate. La apa dau 100 de lei la 2 luni al lumina dau 120 lei la gaz 20 lei cablu' 50 lei telefonul cu abonament inca 50 lei. Si 200 mancarea si e gata.

| Nostradamuss a răspuns:

Depinde in ce zona a tarii stai

| euuilem explică (pentru Nostradamuss):

Judetul Caras-severin.