Nu, nu se foloseşte de datele noastre, apropo, la ce te referi când spui asta?
Când ţi.ai facut contul?
Când îţi faci contul nu îţi laşi datele personale, nu îţi laşi absolut nimic, decât emailul, parola la cont, numele, ce nume vrei tu, şi cam atât, si la facebook cam la fel.
Nu cred că este vre. o discriminare, date personale inseamnă cele de la buletin, de la casă, de la maşină, şi etc...
Pa, pa
Extrem de amuzant... dar oare de ce nu rad? ca sa stiti si voi de unde vin tonele de spam!
E foarte bine asa! succes tuturora... v-am facut sa va pierdeti timpul cu o intrebare ridicola! ma scuzati! succes. considerati ca toti ati luat fundita! eu stau la indoiala cui sa i-o dau...
Datele mele REALE din profilul meu sunt: e'mail-ul si atat. Cunoasterea e-mailului meu este irelevanta pentru ca nu e ceva privat si in plus nu are ce sa faca daca il stie.
Imi ia IP-ul? Am antivirus si windows firewall, however firewall-ul de la windows e suficent. Nu are ce sa'mi faca.
=)
Am vrut sa-ti dovedesc, desi am vazut ca intrebarea e stupida, si de aici si cel ce intreaba, ca TPU nu poate face nimic cu datele noastre.
Personal, am sa te raportez, ca spam, si tin sa-ti zic ca: esti prea prost pentru site-ul asta.
Du'te la culcare.
In caz ca ai vreo problema ia repejor legatura cu adminii si in ciuda faptul ca (crezi) ti s-a facut o nedreptate foloseste totusi un limbaj adecvat
Auzi la ei ca atunci cind iti faci contul nu iti lasi nimic, adresa de e-mail inseamna nimic pentru voi? are dreptate Ben,am avut logarea pe alt id si l-am schimbat, nu am intrat pe niciun site si nici nu am dat adresa de id decit la TPU si acum imi apar tot felul de reclame si alte dracovenii, de unde asta?
拉维尼亚 întreabă: