| Georgii a întrebat:

TPU. Imi place de un baiat care e in clasa cu mine... si lui ii place de mine.ieri am iesit prin oras si m-a luat de mana...si a vrut sa ma sarute >:" darthinking eu nu ma simt pregatita sa fac pasul asta : mi mi se pare un lucru extrem de important in viata unei fete.happy eu am 13 ani si pana acum nu m-am sarutata cu nimeni. pentru ca nu am simtit ca trebuie sa fac lucrul acesta. sad credeti ca este timpul sa o fac? dati`mi cateva sfaturi! funda! >:"

Răspuns Câştigător
| Deniisze a răspuns:

Daca va place unul de celalalt de ce nu v-ati saruta? Gandeste-te poate ca nu l-ai saruta asa cum fac celelalte cupluri, dar poate un pupic acolo pe buze merge... In fine, asta numai tu hotarasti daca vrei sa o faci sau nu. Noi doar te mai incurajam. Bafta!

10 răspunsuri:
| sweetgirl24 a răspuns:

Buna Georgii! Tu esti singura care poti sti daca esti pregatita sa te saruti cu acel baiat. O vei face atunci cand vei simti! Iti urez succes!:*

| lore13 a răspuns:

Cum zici si tu... acesta este un lucru foarte important in viata unei fete sh trebuie sa o faci cand te simiti tu pregatita si cand baiatul din fata ta crezi ca este cel potrivit sa fie primul...
asa ca nu trebuie sa te grabesti, asteapta momentul sh baiatul potrivitwinking

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Georgilove struck! Eu cred ca tu esti pregatita pentru primul sarut^^Primul sarut e cel mai frumos si mai romantic.Trebuie sa fi tu cand o faci^^Multa Bafta>w

| frumusicclaudic a răspuns:

E zic sa o faci petru ca el va crede ca nu il placi si o sa se desparta de tinesi cand vei fi pregatita o sa fie cu altcineva

| IIIx333III a răspuns:

Daca iti place de el si ai incredere in el, lasa-te sarutata! Nici eu nu am experimentat asta pana acum, dar din auzite este o senzatie minunata, daca este cu iubitul tau, cel in care ai incredere. Nu iti trebuie sfaturi, trebuie sa decurga totul de la sine...Succes!

| RiRihXd a răspuns:

La varsta asta ajunge doar un pupic pe obrazhappy. Daca te place cu adevarat va intelege ca nu esti pregatita sa faci pasul astahappy. Nu te grabi cu nimic in viata, toate la timpul lor.

| katalinu26 a răspuns:

Deci, dupa cum se poate vedea in profilul meu si eu am 13 ani, si stiu chestiile astea, daca pana la 13 ani nu te-ai sarutat cunici un baiat, eu zic ca este destul de tarziu si daca tot il placi si el te place ar trebui sa o faci, nu este asa de important precum ai crede, doar poate nu o sa uiti primul sarut de aceea te gandesti cu ce persoana sa se intample. Deci fa-o daca intr-adevar il placiwinking! Funda? big grin

| Raluuu a răspuns:

Hi, eu te sfatuiesc sa faci ce simti..., dar sa te gandesti si ca poate mai tarziu o sa-ti para rau! (cam asa se intampla)
Succes:*

| Iony_5207 a răspuns:

Daca si tu il placi, da, este timpul sa reactionezi. Este adevarat ca primul sarut este de neuitat. Si mie mi-a fost frica la inceput, dar lasa grijile la o parte, eliberaza-te de complexe si treci "la treaba". Pana la urma, tot ceea ce faci este normal. Nu esti nici prima, dar nici ultima fata careia ii este frica! Multa bafta! :*

| ioana1704 a răspuns:

Toate au un inceput! nici tu nu stii ce vrei; iti place, dar nu esti pregatita... texte.