| Carolina1972 a întrebat:

TPU! Mi-a înghițit bancomatul cardul și cred ca mi l-au blocat fiindcă am introdus codul de 3 ori greșit! Dacă merg mâine la ATM Transilvania îmi pot scoate bănuții de pe card și sa solicit un pin nou? Mulțumesc!

10 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ţi-l dau ăia înapoi mâine. Şi nu trebuie neapărat să schimbi pinul. Dacă vrei îl schimbi, dacă nu, nu.

| Carolina1972 explică (pentru sabin89):

Maine? Asa repede?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, cardul o sa il scoti dar banii nu îi scoti din bancomat deoarece cardul este blocat, banii îi scoti din bancă dar plătesti comision, si intreaba i pe ei unde trebuie sa mergi sa i ti deblocheze cardul, dar trebuie sa ai bani pe card ca sa il deblochezi, data viitoare scrie ti pinul pe ceva ca sa nu il uiti, si tine l cu tine cand scoti bani di bancomat, ca daca inversezi o cifră din acel cod numai scoti nici un leu din bancomat.

| Carolina1972 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cat comision?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Carolina1972):

5 lei este comisionul la banca transilvania, acum nu stiu tu la ce banca ai cardul.

| Carolina1972 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Transilvania

| DuckDodgers0 a răspuns:

Vei vedea la fata locului, nu e asa grav laughing)

| Carolina1972 explică (pentru DuckDodgers0):

Nu am specificat nicăieri ca este card. Doar întreb de curiozitate, nu cred ca am greșit site-ul.

| Carolina1972 explică (pentru Carolina1972):

Grav!

| TFL a răspuns:

Si eu am facut prostia asta odata, ma rog ceva de genul, nu am scos cardul din bancomat si mi l-a inghitit, noroc ca m-a ajutat aia de la banca si mi l-a inapoiat din el