Mulțumesc!
Cu placere, si ca sa stii, degeaba ai facultate daca nu ai pile.In ziua de azi 10% reusesc prin forte proprii, restul prin pile.Chiar si eu am intrat la munca prin pile(nu am facultate)dar in general, totu e pe relatii
Cu diplomă de 12 clase + cea de bacalaureat te încadrezi la studii medii. Studiile superioare se referă la facultate!
Deci: Ghinion (citat din Klaustrache)
Dece ghinion?
Nu are legătură cu întrebarea ta!
Dar nu-l suport pe Iohannis și nici pe Orban!
Am înțeles m-am speriat
Corect! Casele nu sunt cumpărate cu luate cu japca! Una din ele a trebuit să o de-a înapoi!
Și stai liniștit toți au palate nu doar pesedeii!
Amândoi sunt la fel de slabi și hoți! Diferența dintre ei e că Ponta măcar a făcut doi copii și a înfiat unul! Nu a trăit degeaba așa ca Iohannis - ăstuia i se va risipi sămânța!
Eu am stat atunci acasă!
Tu nu ai încă drept de vot! Așa că nu-ți mai bate capul! De ieșit la alegeri iese cine "trebuie" adică cea mai bună slugă a intereselor străine!
Ce varsta ai? tu cand erai in liceu nu ai auzit de facultate si mastere, scoli profesionale?
Cand am vazut intrebarea pe moment am crezut ca nu sti pe ce planeta traiesti.
Ciao!
Studiile superioare sunt de doua categorii:
1. studii superioare de scurta durata - licenta (facultatea de 3/4/5 ani) dupa sistemul Bologna;
2. studii superioare de lunga durata - acestea includ si studiile postuniversitare (master), daca il faci pana in 5 ani d ela absolvirea studiilor universitare de licenta.
Liceul e considerat studii medii. Tot ce e dupa liceu sunt studii superioare.