| Mii_Ca_1990 a întrebat:

TPU! Va rog sa ma ajutați mi-am dezactivat contul de Insta! Si acum vreau sa i-l activez si nu mai pot, nu am dat sa i-l șterg, ci sa i-l dezactivez! Si nu stiu cum sa fac sa i-l activez, ce pot sa fac? Ca nu mai găsesc nimic! Am dat la safari si de acolo am dat dezactivare! Acum 1 zi!

1 răspuns:
| MadalinMirelMacovei a răspuns:

Există mai multe modalități de a reactiva un cont de Instagram dezactivat.

Accesați pagina de conectare a Instagram-ului: Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail și parola contului dvs. În cazul în care contul a fost dezactivat temporar, puteți să vă conectați și să-l reactivați.

Utilizați opțiunea "Ți-ai uitat parola?": Dacă nu mai țineți minte parola contului dvs., puteți utiliza opțiunea "Ți-ai uitat parola?" pentru a o reseta și apoi să reactivați contul.

Contactați echipa de asistență a Instagram-ului: Dacă nu puteți reactiva contul dvs. utilizând metodele anterioare, puteți contacta echipa de asistență a Instagram-ului pentru ajutor. Ei vor putea să verifice situația contului și să vă ofere asistență.

Este important sa verificati ca nu ati violat regulile de utilizare ale Instagram-ului, in caz contrar ei nu vor putea sa va reactiveze contul.